El gest que veuen a la imatge que il·lustra aquesta peça és el ja habitual de Pedri cada cop que marca un gol, i ja en van uns quants aquesta temporada. Un gest dedicat al seu pare. Però avui, qui ha posat els ulls així, com ell en la foto, han estat els aficionats blaugranes. El jugador canari, geni absolut, és un dels jugadors més estimats pels culers, un dels ídols de l'afició, i un dels noms destinats a tornar a portar el Barça on es mereix, i a tornar a guanyar molts títols. Pedri és un jugador que emociona, que quan és damunt la gespa, sembla que leviti. Pedri potter, el mag del Barça, l'alumne més avantatjat d'Iniesta, talent a cascoporro, dots de lideratge i una classe que fa saltar les llàgrimes de l'emoció quan es posa en mode jugón

293268018 170878115446580 4918008676521616440 n
Pedri / @pedri
278060819 3912393552219212 6476120481846496001 n
Pedri / @pedri

Quedin-se amb aquesta imatge de Pedri al telèfon, perquè la cosa va per aquí. Pedri i una altra crack del Barça, Aitana Bonmatí, han rebut aquest dilluns el merescut Premi Barça Jugadors, atorgat per l’Agrupació de Jugadors del Club en reconeixement al seu joc net durant la temporada passada. Els jugadors del FC Barcelona han rebut el guardó de mans del president de l’Agrupació, Juan Manuel Asensi, en un acte que s’ha fet a l’Auditori de l’Spotify Camp Nou. En el cas de Pedri, el jurat l'ha triat per la seva humilitat i modèstia, sempre presents malgrat tenir l’admiració de tota l’afició. Sense dubte, un nou referent per a les noves generacions de culers: "los jugadores tenemos que tener los pies en el suelo, debemos tener muy claro que somos un referente", ha dit ell, emocionat i agraït.

Pedri i Aitana Bonmatí
Pedri i Aitana Bonmatí / Barça

Pedri, un dels nous referents de l'afició. Pedri, que desperta passions. I, és clar, passa el que passa. Que segons quines passions, alguns i algunes fans volen que vagin una mica més enllà. Fotos, emocions, nervis, autògrafs, selfies... hi ha qui no dorm pensant en el moment que podrà tenir ben a prop algun dels seus ídols, en aquest cas, algú com Pedri. Per això, si algun dia tenen l'oportunitat, com avui, no la deixen passar per alt, no la desaprofiten. I això és el que ha passat aquesta tarda després de rebre el guardó. Una aficionada, després de saludar-lo, li dona un paperet petit que ell procedeix a guardar-se ipso facto a la butxaca. Li ha passat d'estrangis unes indicacions o una tàctica a seguir, enviades pel seu tècnic, Xavi Hernández? Ho dubtem. I més, tenint en compte que Pedri està lesionat i en té per un mes de baixa... En qualsevol cas, una imatge curiosa que una tuitaire, fan també de Pedri, present en l'acte d'avui, ha capturat:

A Pedri no és l'únic que li ha passat això. L'altre membre del duo meravelles, els Zipi i Zape del Barça, Gavi, ja ho va viure en la seva pròpia pell fa uns mesos. 

Pedri i Gavi, despertant passions... i recopilant números de telèfon... Com la princesa Elionor no espavili, farà tard.