L’actriu Paz Vega ha tornat avui a la feina després d’unes llargues vacances nadalenques a Mèxic, amunt i avall entre les platges paradisíaques de Cancun i de Tulum. Després de mesos de feina, entre rodatges i la seva participació a 'Masterchef', l'artista necessitava un descans. I carai, si s'ha relaxat!

paz vega vestit felí 2  EFE

EFE

La sevillana no s’ha estalviat de publicar a la xarxa totes les fotografies del seu viatge (i per què no confessar-ho? Ens ha fet una mica d’enveja).

paz vega instagram

paz vega instagram

@pazvegaofficial

Però abans d’acomiadar les vacances ha regalat als seus seguidors una fotografia explosiva a la platja. Paz Vega, estirada al davant del mar i lluint un tanga d’infart.

paz vega tanga instagram

@pazvegaofficial

Algunes de les seves companyes de professió no han pogut evitar els comentaris. “¡Qué barbaridad cariño mío! Estás para mojar pan”, li diu l’actriu catalana Melani Olivares; mentre Cayetana Guillén-Cuervo ho remata amb un “¡Pero qué cuerpazo!”. Les amigues de l’andalusa no han estat les úniques que s’han quedat amb la boca oberta i de seguida un munt de seguidors s’han abocat a comentar la fotografia a Instagram.

paz vega banyador instagram

@pazvegaofficial

És gener i fa un fred que pela. Potser per això Paz Vega ens fa el favor de pujar la temperatura.