Va ser el passat 20 de gener quan Paz Padilla i Belén Esteban, en el plató de Sálvame, van protagonitzar un tens moment en directe. El motiu no va ser cap altre que una forta discussió per culpa de les vacunes per lluitar contra el coronavirus. Una discussió que va acabar amb la còmica andalusa abandonant el plató de les tardes de Telecinco, una hora i mitja abans que acabés el programa. Paz Padilla se'n va anar de l'espai per no tornar. Tant és així que després de diversos dies de rumors, la revista catalana Lecturas, el dimecres 2 de març, va confirmar el que era un secret a veus: que Paz Padilla havia estat acomiadada de Mediaset. Un acomiadament que es va produir després de tretze anys treballant per a la cadena de Paolo Vasile, i després que la còmica andalusa hagués firmat un milionari contracte per romandre durant quatre anys més a la cadena.

Pau Padilla / TV3

Paz Padilla / TV3

Un acomiadament del qual Paz Padilla, que ara està centrada amb la seva obra de teatre, El humor de la meva vida, va parlar fa un parell de setmanes al seu pas pel programa Tot es mou, de les tardes de la cadena pública catalana, TV3. Molt serena i gens preocupada la còmica va dir: "Tinc la consciència molt tranquil·la perquè ho he donat tot. Ara a buscar feina". Unes paraules amb què va deixar clar que no es penedeix de res del succeït. Paraules, parlant del seu fulminant acomiadament de Mediaset, que s'afegeixen a les últimes que ha compartit a través de les seves històries d'Instagram. Paz Padilla s'ha fet ressò d'un escrit que un seguidor seu ha fet. Ella, només veure-ho, no ha dubtat a compartir-lo amb els seus seguidors, deixant clar que pensa exactament el mateix. Estem parlant d'això:

pau padilla ataca salvame

Paz Padilla / INSTAGRAM

Una publicació amb què Paz Padilla es pronuncia sobre el programa Sálvame, deixant clar que els que continuen fent el programa estan disposats al que sigui amb tal de cobrar molts diners. Un escrit que Paz Padilla ha compartit a les seves xarxes socials en el qual es descriu als col·laboradors i directors del format produït per La Fábrica de la Tele de ser una "colla de xais". Tindrà conseqüències aquesta publicació de la còmica andalusa? Una publicació de la que Paz Padilla s'ha fet ressò hores abans que Sálvame canviï per complet la seva estructura per culpa de les males dades d'audiència aconseguides durant els últims mesos. Un canvi radical que ha deixat fora del programa a Carlota Corredera , David Valldeperas i Alberto Díaz. Aconseguirà el programa de les tardes de Telecinco remuntar i ser el que era? O té les hores comptades?