Probablement, que algú de Sálvame et doni suport públicament resti més que no pas sumi. Probablement, que Paz Padilla et regali les orelles en directe tampoc és com per presumir. El cas és que els espectadors de Telecinco es van sorprendre molt quan estaven mirant el programa i van sentir com la presentadora s'omplia la boca elogiant un dels candidats a les eleccions catalanes.

paz padilla mano corazon

Paz Padilla (@paz_padilla)

Un al·legat en favor del recent nomenat candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya i actual ministre de Sanitat. Un Salvador Illa que va rebre de manera inesperada aquestes paraules per part de Padilla: ″¿Por qué se va Illa?, ¿por qué se le quiere tanto a Salvador Illa? Por ser un político correcto, porque nunca ha ofendido a nadie, porque dice la verdad, a ver si lo demás aprenden que es lo que queremos”. No és la primera que a Sálvame es mullen sobre política. Jorge Javier ho acostuma a fer. Però en aquell plató, qualsevol cosa que tingui a veure amb Catalunya o les esquerres acostuma a no ser ben rebuda. I certament, dir que a Illa se le quiere tanto sembla un pèl agosarat.

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban (Telecinco)

Qui va dir-hi la seva? Belén Esteban. La princesa del pueblo no veu clara la tria de Padilla i va deixant caure sottovoce un clar "bueno, bueno” de desaprovació: "Esa será tu opinión". No ha estat l'única que no s'ha mossegat la llengua en sentir la presentadora:

Illa, Illa, Illa, ¿Padilla maravilla?.... En aquest cas, a jutjar per les ires de la xarxa, seria més acurat dir Illa, Illa, Illa, Padilla pesadilla.