Fa cosa d’un any, Paula Vázquez afirmava que “mai de la vida" tornaria a treballar a la televisió a Espanya, atès el gir “patriarcal” que havia adoptat el prime time televisiu. Pel contrari, la situació ha canviat ràpidament, i la gallega serà la presentadora d’El Puente, el nou programa d’#0, el canal més vist de Movistar+.

Programa nou, imatge nova, ja que a la celebració del primer any d’existència del canal, aquesta setmana, la presentadora hi ha aparegut amb un rostre canviat. Alguns mitjans han apuntat a possibles cirurgies, per l'oval arrodonit i el mentó lleugerament diferent que Vázquez ara llueix.

Paula Vázquez, abans del canvi actual, però ja operada del nas (any 2014). Imatge: Youtube

Si fos així, no seria la primera vegada que la presentadora, de 42 anys, accedeix a fer-se una intervenció d’aquesta mena: fa uns anys va operar-se el nas. Es pot apreciar el look previ a aquesta operació en aquesta imatge de l’Un, dos, tres... responda otra vez, on va fer d’hostessa a principis dels 90:

Paula Vázquez, abans de cap operació (1994). A l'Un, dos, tres... responda otra vez. Imatge: Youtube

En una entrevista amb Andreu Buenafuente, on fan un breu repàs a la vida professional de la presentadora, ella mateixa fa broma amb l'evident operació nasal:

En qualsevol cas, Vázquez s’ha mostrat d’allò més feliç amb el programa, després de tres anys d’absència a la televisió. El Puente serà un docureality d’aventura que encara no s’ha vist en cap altra televisió del planeta. "El Puente és el següent nivell de tot el que s'ha fet fins ara al món dels realities (...) Estic francament orgullosa de tornar a la tele de la mà de #0, una cadena que ha aconseguit fer aquesta televisió gourmet que tots desitjàvem a Espanya", ha confessat la presentadora gallega.

Torna a la tele una Paula Vázquez renovada... en tots els sentits.