Paula Vázquez ha estat notícia els darrers dies per sotmetre's a noves intervencions de cirurgia estètica i no amagar-ho. La presentadora galaico-catalana manté als 45 anys una actitud positiva que s'encomana. El seu Instagram  no és només per ensenyar un bikini o de viatge tropical sinó per mostrar amb orgull la lluita del seu pare contra el càncer. El senyor Vázquez pateix càncer de pulmó. L'última foto fent quimioteràpia té un punt dramàtic. Les butaques no permeten a un home alt estirar-se i ha de posar els peus en un tamboret:

La imatge és dura: un septuagenari fent quimio en plena pandèmia i intentant descansar a una sala d'hospital tots emmascarats. És a una clínica a l'Hospitalet de Llobregat, on Paula va viure molts anys amb la família. La presentadora de Movistar avisa que és el seu pare, el senyor Vázquez, qui demana publicar la foto:  "Calza un 46. Se ríe con esta foto. Ponla, me dice. Padre no hay más que uno". Fa dies que la guapa televisiva acompanya el seu progenitor a les sessions de quimioteràpia i ho explica a  xarxes amb hàstags d'ànim #SíSePuede.

paula vazquez pare ig

paula vazquez pare 1 ig

El senyor Vázquez i la seva filla Paula, Instagram

El pare es va casar en segones núpcies amb una dona equatoriana, Virginia, i viuen a Catalunya. Paula Vázquez fa torns amb la seva germanastra Shirley, filla de la dona del pare. És avi però per part del germà de Paula. La presentadora no ha tingut fills tot i que s'ha congelat òvuls per poder-ne tenir en el futur.

paula vazquez nou novio agencies

Paula Vázquez i el seu nou nòvio, Agències

Va tallar amb el seu anterior nòvio, Germinal, il·luminador d'Antena 3, i ara té una altra parella, un home moreno de qui no ha trascendit el nom. Aquest 2020 està sent dur: coronavirus i càncer. Álex Lequio, Rosa M. Sardà, Dani Rovira... Molts se'n surten, com el gran sr. Vázquez.