La presentadora Paula Vázquez torna a viure un moment professional dolç després d'una temporada en que voluntàriament va estar allunyada dels focus i les càmeres. La gallega condueix a Movistar el programa El puente, on 15 desconeguts aïllats a la Patagònia uneixen esforços i conviuen amb un objectiu: construir un pont de 300 metres per arribar a una illa.

Un programa dur a nivell mental. Però també a nivell físic. Ara, qui ha hagut de passar per quiròfan per un problema d'aquestes característiques és Vázquez. La presentadora s'ha acomiadat del seu menisc esquerre, "algo que lleva toda la vida conmigo. Me ha acompañado por asfalto, selvas, ríos, sabanas, islas, montañas, lagos, desiertos, glaciares, cenotes, pero le tengo que decir adiós”. Vázquez ha canviat doncs, la Patagònia per la Clínica Quirón, des d'on ella mateixa ha anunciat la notícia als seus seguidors d'Instagram:

La sorpresa inicial de veure-la a les portes de l'hospital i després amb una bata verda ha fet que es passés de la preocupació als bons desitjos en saber que l'operació no era greu. Tampoc es tractava de cap operació d'estètica. Per això ella demanava consells i els seus seguidors li han donat amb escreix: des d'acupuntura fins a cataplasmes d'argila vermella amb una fulla de coliflor passant per una bona rehabilitació per enfortir la zona. També n'hi ha hagut d'altres que li han recomanat menjar molt marisc, prendre una copeta d'Albariño, fer meditació o estar-se de ballar. Recomanacions que han fet somriure la televisiva