Ara que les tardes de TV3 estan orfes de culebrot dels migdies, per primer cop en 25 anys, moltes veus reclamen que mentre no es puguin gravar capítols de Com si fos ahir es reemeti alguna de les sèries antigues. La més enyorada és Nissaga de poder però la més moderna i truculenta és La Riera. Twitter es distreu recuperant escenes antigues de la sèrie de Mercedes Sampietro compartint una escena de "confinament" amb la seva neta, la filla de l'Ernest (David Selvas): l'Ariadna. L'actriu que l'interpretava, Paula Jornet, ha fet aquest tuit:

Paula Jornet

TV3

L'Ariadna Guitart Riera era interpretada per una de les millors actrius infantils de la història dels culebrots de TV3: Paula Jornet. Quan es va emetre el primer, Poble Nou, la Paula no havia nascut. Ara, als 24 anys no només és actriu sinó cantant. L'artista ha al·lucinat amb el vídeo de confinament de La Riera. Uau, diu la Paula Jornet, i uau diuen els seus fans en veure com a Instagram ha penjat una foto artística meravellosa. Un topless poètic i sensual. Jornet a la dutxa:

image003 (1)

TV3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot el meu cos 🥀🌎 OUT NOW 📸 i 🎥: @natbarrientosb 💕

A post shared by Paula Jornet Fargas (@pavvla_) on

La cantant titula la foto "Tot el meu cos" que és el nom del seu últim tema musical que podeu escoltar i gaudir donant-li al play al següent vídeo:

Youtube

Esplèndida actriu, cantant a seguir la pista, instagram a tenir en compte... Paula Jornet entra a l'star system català. L'Ariadna s'ha fet gran.