Marcos de Quinto ha tornat a travessar línies vermelles. Tant se val quan ho llegeixin. L'exdiputat de Ciutadans ha perpetrat un abjecte comentari contra la ministra d'Igualtat, Irene Montero, després de compartir un article d'opinió: "Interesante repaso a la ministra que alerta a las mujeres para que ‘no se arrodillen ante los hombres’. Cabe reconocerle cierto conocimiento en este tema, porque así ha llegado a ser ministra”.

Marcos de Quinto Europa Press

Europa Press

De Quinto ha volgut justificar i matisar les seves paraules: "“Cuando digo ‘así ha llegado’, me refiero a ‘alertando’... no a ‘arrollidándose’. No nos confundamos, por favor”. De poc li ha servit per evitar que un presentador històric de TVE li hagi dedicat la galeta més sonora que es recorda a les xarxes en molt de temps. 

patterson2

TVE

José Ramón Patterson porta mitja vida a la televisió pública, des de 1984. Corresponsal de TVE a Brussel·les, el proper mes d'agost deixarà el seu càrrec després de 5 anys. Però la plantofada tuitaire que li ha dedicat al comentari abjecte de De Quinto ha ressonat fins a la ciutat belga.

patterson

TVE

Patterson no ha estalviat a l'hora de destrossar l'expolític taronja per un comentari tan masclista sobre Montero:

 Al món li aniria molt millor si hi hagués molts més Pattersons i molts menys De Quintos.