Patricia Montero no pot fer d'actriu mentre dona de mamar la seva filla però la seva maternitat mereix uns quants posts a instagram: fer galetes amb llet materna, o ensenyar el sacaleches reivindicant fer-lo servir arreu. Ara ha decidit desafiar l'absurda censura a instagram que permet ensenyar pits femenins a la xarxa sempre i quan no vagin acompanyats del respectiu mugró. De tan absurd fa riure i l'actriu valenciana penja això:

Se'n riu de la condició materna amb l'adjectiu "mami mapache", i fa com qualsevol mamífer, humà o mapatxe, alimentar la seva cria. Ho fa al matí i amb bosses als ulls de dormir poc. És la rutina de la lactància materna. A xarxes no tothom ho ha entès:

  • liajos7 Foto innecesaria...Sexualizando un momento precioso...Poco gusto la verdad. Quizás requieras más atención de la que posees.
  • javiergutierrez41 Este tipo de fotos son para denunciar y que la eliminen.
  • chicarj76K es un teta x dios....!!!!!! Es k no os ponéis casi en pelota en las playas???? Oju.. Oju....
  • angelrdlp93 Es la cosa más normal del mundo y al qué no le guste qué no mire

patricia montero GTREs

GTRES

La petita Layla s'alimenta, Patricia ho normalitza i algú a la xarxa hi veu "híper-sexualització". Quina mandra. Montero hauria de tornar a fer teatre, cine i TV. És meravellosa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat