El duo còmic per excel·lència a Espanya són Los Morancos. Després de les separacions de Martes y Trece o Cruz y Raya, els germans sevillans, Jorge i César Cadaval, van agafar el relleu de l'humor més cañí sense risc de separar-se: tenir la mateixa sang i portar-se tan bé assegura omaítas i espectacles en comú durant molts anys. I quan es jubilin, una nova 'Cadaval' assegura la continuïtat davant les càmeres: la filla de César, Patricia.

patricia hija cesar cadaval

Patricia Cadaval, amb el seu pare César / @tariciacadaval

La jove, de 22 anys, acaba de fer el salt a l'opinió pública en aparèixer col·laborant amb un bon amic del pare, un Bertín Osborne que té nou programa al Canal Sur fent entrevistes i on ja hem vist a aquesta recent llicenciada en comunicació. La menor dels quatre fills del còmic és una incipient influencer, amb molts seguidors a Instagram que van creixent dia a dia, i més, ara que la veuen a El show de Bertín les nits dels dimecres, al costat d'una peculiar taula d'opinadors, com El Sevilla, Vicky Martín Berrocal i el xef Ale Alcántara. Així va ser la presentació de la jove:

No han faltat, evidentment, els comentaris de cuñao de barra de bar, com "¡Lo guapa que es para lo feo que es su padre!". Més enllà d'aquests comentaris, albirem un futur exitós, la càmera l'estima i li ve de bressol. A més, Patricia Cadaval treballa com a comunicadora en una agència de màrqueting i publicitat alhora que comença de la mà de Bertín el seu camí per la televisió...

hija cesar cadaval y novio

Patricia Cadaval y novio / @patriciacadaval

cesar cadaval e hija

Patricia Cadaval y su padre, César / @patriciacadaval

jorge cadaval y sobrina

Patricia Cadaval y su tío Jorge / @patriciacadaval

Veurem si amb el temps li van donant més responsabilitats en el programa. Li seguirem la pista. 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat