Una de les relacions amoroses més sonades de la reialesa europea va ser el matrimoni entre Estefania de Mònaco i l'acròbata de circ d'origen espanyol, Adans Peres. La filla petita de Rainiero i Grace Kelly van rebre de valent quan eren parella. I als platós de televisió, hi havia una dona que estava disposada a tot per defensar el seu familiar. I si podia guanyar-se uns calers fent-ho, encara millor. La tieta de Peres. 

estefania adnas

Una dona que es diu Francisca López-Calderón Altamirano i a qui coneixien com Paquita la de Mónaco, tot i que fos madrilenya. Als seus 73 anys, i quinze anys després de passejar pels platós, especialment de Telecinco, la dona està vivint un moment tràgic, segons informa El Español. Pesa només 40 quilos, viu en la indigència, arruïnada, i no para de plorar. Ella i la seva parella, que té esquizofrènia, porten vivint al carrer des del passat mes de setembre: "he dormido en la Puerta del Sol, en la plaza Mayor, en los bancos de diferentes parques, en portales… Y con la llegada de la campaña del frío, unos chicos del SAMUR nos llevaron al albergue del SAMUR social. Y cuando llegue el 31 de marzo tendremos que volver a la calle". Així de trist. Així de dur.

paquita 2 gtres

GTRES

N'hi ha més: "Me suelo duchar en unos baños públicos en Embajadores que están muy limpios por cincuenta céntimos. Aunque si no tienes dinero, te dejan igual". Com va arribar a aquesta situació? L'any 2018, quan la van desnonar del pis que tenia llogat. Cap dels seus fills, excepte una filla, l'ha ajudat. Fins i tot, un d'ells, el petit, és molt violent i l'ha maltractat, com feia el seu ex marit: "me tiraba al suelo, me tiraba del pelo, me insultaba… y yo le decía: '¿Pero por qué haces esto? ¡Si te he parido!". I una última frase colpidora: "Me hago a la idea de que se me han muerto tres hijos", diu, després que dos d'ells morissin per culpa de les drogues.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat