Hi ha un programa de televisió que no té rival. Jugui el Barça, el Real Madrid o sigui la gran final de qualsevol concurs de televisió, El Hormiguero aguanta en nombre d'espectadors. L'espai televisiu de Pablo Motos (58) porta en antena divuit anys i ha aconseguit consolidar-se com el programa líder que combina l'entreteniment, les entrevistes i l'actualitat. Molts dies aconsegueix ser el programa més vist de televisió i això fa impossible a totes les altres cadenes acabar amb el lideratge consecutiu d'Antena 3. El cert és que el programa de Pablo Motos fa un tàndem immillorable amb l'informatiu i el concurs que presenta Roberto Leal (44) que el precedeixen. El presentador i tot l'equip que l'ha acompanyat durant aquestes divuit temporades ha hagut de treballar molt per aconseguir ser un dels millors programes d'entreteniment i alhora un gran altaveu que molts dels convidats utilitzen per a promocionar els seus nous projectes.

Captura de pantalla 2024 05 30 121833
Pablo Motos i Will Smith - El Hormiguero

Dimecres 29 de maig va tornar a visitar El Hormiguero el convidat preferit del presentador. No era el millor xef del món, David Muñoz (44), qui sol portar les postres al presentador, tampoc era Alaska (60) o Arturo Valls (49), ja membres del Club infinity dels convidats que han visitat el programa un mínim de vint vegades. Va ser un actor de Hollywood, guanyador de l'estatueta més preuada en el món del cinema, qui va visitar el programa per novena vegada. Will Smith (55) converteix a Pablo Motos en la persona més contenta del món sempre que el visita a casa seva, el plató de El Hormiguero. Will Smith està de gira mundial per a promocionar la nova pel·lícula que protagonitza conjuntament amb l'actor i humorista Martin Lawrence (59), Bad Boys: Ride or Die. En menys d'un mes, Will Smith ha de visitar uns deu països per promoure que l'estrena de la pel·lícula sigui tot un èxit a les taquilles del cinema. 

Will Smith passarà a formar part de l'exclusiu Club Platino la pròxima vegada que vagi com a convidat al programa de Pablo Motos. Tot convidat qui arriba a aquesta xifra, entre totes les felicitacions, també rep un vídeo on es recorden els millors moments que s'han viscut durant les deu visites. En l'últim programa, Pablo Motos va voler fer una excepció i avançar a tots els espectadors com serà el vídeo del seu convidat preferit, el seu germà americà. Tot just després que acabés el vídeo, Pablo Motos va voler recordar i donar de nou les gràcies a Will Smith pel que va suposar la primera visita que va fer l'actor al seu programa. En aquell moment, El Hormiguero no era ni de bon tros tan conegut com ho és avui dia. Gràcies a Will Smith, Pablo Motos va assegurar que la trajectòria del projecte que ell liderava comencés a enfilar fins a arribar a l'actualitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Motos (@pablomotos)

La complicitat entre el presentador i l'actor és excel·lent. Will Smith va optar per a usar el castellà en la major part de l'entrevista, i només va fer ús de l'anglès en comptades ocasions. Pablo Motos va preparar per al convidat un programa molt dinàmic i més llarg de l'habitual. Es va allargar fins a les 23:05 el programa que va comptar amb la visita de dos clàssics col·laboradors, Luis Piedrahita (47) i Jorge Marrón (44). El primer dels veterans col·laboradors va fer un truc de màgia amb cartes. Marrón, per la seva part, també va ser fidel a la secció que presenta, la de ciència. Van ser tres els experiments que va preparar l'equip de ciència per al convidat. L'últim va ser el més espectacular, on Pablo Motos i Will Smith havien de quedar-se quiets per a passar per l'interior d'un petit forat per tal que no els caigués la paret d'un edifici a sobre. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!