S'imaginen que Pablo Casado hagués fet per un cop el que toca i hagués comparegut en roda de premsa repudiant la missa franquista a la qual va anar? Tal i com diu Pilar Rahola"Casado lo tenía muy fácil, sólo tenía que haber dicho en rueda de prensa: 'Me equivoqué, nunca en mi vida iría a una misa por un genocida, por lo tanto, repudio profundamente ese acto'".

Però ja poden esperar asseguts que aquestes paraules mai no arribaran. Demanar perdó per anar a una missa en honor d'un assassí? Abans volaran les vaques. El líder del PP ha fet el que només els covards fan: evitar demanar perdó tornant a atacar. Però que algú li digui a aquest personatge que una cosa és atacar amb fonament i l'altra, mentir de manera abjecta i deliberada per aconseguir que els quatre palmeros de torn t'aplaudeixin i et riguin les gràcies.

pablo casado pp - EFE

Pablo Casado / Efe

'Encuentro de presidentes provinciales e insulares del PP' a Lleó. Casado ha aprofitat per justificar la decisió d'exigir al Govern espanyol d'aplicar l'article 155 a Catalunya si el Govern de Pere Aragonès no compleix amb la sentència del Suprem que obliga les escoles a impartir el 25% de les classes en castellà: “La gente dice que qué barbaridad por parte del PP hablar de un 155 educativo. Entonces ¿para qué esta la constitución?”.

El líder del PP, perquè el públic assistent a Lleó estigués content, ha fet una comparativa penosa i falsejada de la realitat. Com acostuma a fer. "¿Por qué a un médico, a un doctor en medicina, a una persona con la mejor capacitación para operar (por cierto, se hace más sangrante en la cirujía en la que el paciente suele estar, evidentemente anestesiado), bueno, pues tiene el requisito de hablar catalán y por qué, sin embargo, un catalán, un médico, puede ejercer la Medicina perfectamente en León?".

La xarxa l'ha aniquilat:

"Se hace más sangrante en la cirujía en la que el paciente suele estar, evidentemente anestesiado", diu Casado... El que està anestesiat és la decència de Casado vomitant una nova mostra de catalanofòbia i mentida.