Malgrat haver estat junts més de 15 anys, tenir un fill en comú i haver decidit separar-se de manera amistosa, la cantant Mónica Naranjo i el seu ex Òscar Tarruella es llencen els plats pel cap públicament. La Pantera de Figueres ara té un nòvio nou i aprofita ‘Mónica y el sexo’, el programa que presenta cada divendres al canal Cuatro, per a malparlar obertament del que durant tot aquest temps també ha estat el seu representant. Però Tarruella ha dit prou i aquest dimecres ofereix una entrevista despietada a la revista ‘Lecturas’ per a revelar com de tòxica ha estat la relació entre tots dos.

portada lecturas monica naranjo oscar tarruella

“El ex marido de Mónica Naranjo rompe su silencio”, anuncia ‘Lecturas’ a la seva portada. Acompanyant el titular, una declaració de Tarruella: “Sentí miedo a su lado”. El fet és que la mateixa cantant ha confessat algun cop al seu programa que, abans de tallar amb ella, el seu ex li va assegurar que havia tingut “una vida de mierda” al seu costat. Una frase duríssima que sembla que la cantant no ha acabat de pair. Si no és per això, no s’entén que parli del representant amb segons quins termes per televisió. “Dijo que habría preferido mi muerte a que la hubiera dejado. Es cruel”, explica ell a l’entrevista. Es refereix a l’episodi de ‘Mónica y el sexo’ en el qual l’artista empordanesa va reconèixer que li hauria estat més fàcil superar la mort del seu ex que la ruptura. “Pero a pesar de estar tan cabreado, no le deseo nada malo. Mi madre me decía: “Con lo que la he querido, ¿cómo puede desear la muerte de mi hijo?”. Me duele la deslealtad”, admet l’Òscar.

monica naranjo ex oscar tarruella gtres

GTRES

Sobre la separació, l’exparella de la cantant catalana apunta que el distanciament entre tots dos va ser continu: “Ella dice que se descubrió el pastel. No sé a qué se refiere. Dejó de hablarme. Nombró interlocutora a mi hermana. Luego quiso que fuera a un abogado”, explica. I amenaça Naranjo si no atura els comentaris negatius contra ell: “Mónica no ha parado de atacarme y, hasta ahora, no he dicho nada. He pensado en demandarla, pero no lo voy a hacer de momento. Tomaré medidas legales si continua en esta tesitura”. Depèn de com, l’artista figuerenca i el seu ex Òscar Tarruella s’hauran de tornar a veure les cares. Però en un jutjat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat