Òscar Fernández és un dels periodistes més destacats que hi ha a la graella actual de Catalunya Ràdio. El director i presentador del Catalunya Migdia, col·laborador de la Laura Rosel a El matí de Catalunya Ràdio, i un dels locutors més estimats i respectats de l'emissora pública, acaba de ser protagonista indirecte d'una conversa anant amb tren que li ha fet tenir sensacions de ser "un pringat, un tontet".

oscar fernandez cat radio

Òscar Fernández (Catalunya Ràdio)

Explica Fernández que en un vagó ha estat testimoni d'una conversa que li ha provocat aquesta desagradable sensació que tenim molts d'estar fent les coses com toquen, quan al nostre voltant només fem que veure com molts es passen pel forro les recomanacions o restriccions fruit de les mesures aplicades per la pandèmia. El periodista reprodueix una conversa a dos: "-Com li va a ta germana al Pririneu?", "-Molt bé, desconnexió fins divendres", "-Què bé! I tu, el cap de setmana?", "-Genial. Vam pujar divendres a Baqueira fins ahir. Poca gent, vam esquiar un munt"..... Fernández, atònic, i, amb perdó, amb cara de tonto: "La meva sensació de pringat que compleix el confinament no pot ser més gran"

Molts companys i oients s'han solidaritzat immediatament amb ell, que ha continuat confirmant que el que li corre pel cos, a banda d'impotència, és una "sensació de tontet que aquest matí, no me la treu ningú. Seguiré complint, clar. Però....":

És difícil contenir-se, però Òscar Fernández ha d'estar orgullós de fer el que toca, tot i tenir sensació de pringat. Però si es torna a trobar dilluns vinent els mateixos protagonistes, segur que molts usuaris estarien encantats que el periodista els hi digués quatre coses ben dites.