Hi ha poques parelles amb més glamour que la formada pel locutor Òscar Dalmau i la presentadora Thais Villas. Periodistes, guionistes, humoristes, presentadors de TV... Són moltes coses alhora. A Dalmau li escau la paraula "locutor" perquè té un posat, una veu i una presència com de locutor de ràdio de tota la vida.

Fa anys que són parella i fruit de la relació han nascut dos fills amb dos noms increïbles: la filla gran es diu Ia i el petit és en Miró. Tenen classe fins i tot triant noms. L'última foto de l'imprescindible instagram del líder de RAC1 (amb Òscar Andreu a La competència) és un regal per als fans:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by òscar dalmau (@philmusical)

Òscar Dalmau tria una foto d'una artista de la imatge, la fotògrafa Noemí Elias. Ho explica ell mateix als seus més de 70 mil followers etiquetant l'autora de la imatge: "Retratats per la @beigott_noemielias en un interior dissenyat per Josep Maria Frases fotografia, disseny d'interiors, interiorisme, decoració, Noe Elias, blanca doble, Josep Maria Frases, 1969".

L'anècdota és quan una seguidora confon la parella d'Òscar Dalmau, la presentadora d'El intermedio de La Sexta Thais Villas, amb el tercer fill: "Tres nens??? En això també ets old-fashioned! A la nostra època això era “normal”. Ara és una fita. Felicitats per una família tan maca!".

Dalmau li respon: "A la dona li agradarà que l’hagis confós amb una nena".

ig

Instagram Òscar Dalmau

òscar dalmau TV3

thais villas la sexta

Òscar Dalmau, Thais Villas, TV3/La Sexta

La discreció d'Òscar Dalmau no permet saber on és aquest restaurant de la foto, meravellós, vintage, fotogènic i elegant. Serà la meca dels instagramers. Però EN Blau l'ha localitzat.

És el Kipps d'Agramunt, a la comarca de l'Urgell. Uns altres instagrams imprescindibles són el de la fotògrafa i el del local:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50anyskipps (@kippsagramunt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50anyskipps (@kippsagramunt)

Òscar Dalmau és l'Indiana Jones de la bellesa oblidada de Catalunya. El seu llibre Barcelona retro és un indispensable per regalar o regalar-se. Ara ens descobreix un local que ben bé val un viatge cap a Lleida, camí de La Franja, d'on és la Tahis Villas.

La parella acostuma a lluir els seus fills de 3 i 6 anys amb imatges on s'intueix més que es veu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by òscar dalmau (@philmusical)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by òscar dalmau (@philmusical)

Thais, Òscar, Ia i Miró. Una família més que de postal, de pur art.

----

La competència i EN Blau tenen bona relació: els seus guionistes segueixen les notícies del cor català i a les 12 h costa concentrar-se sense escoltar furtivament el programa líder de RAC 1. Entre les poques parelles mediàtiques catalanes que mereixen interès hi ha Shakira i Piqué, Arús i Angie i Òscar Dalmau i Thais Villas

EN Blau es va fer ressò de quan aquests van tenir la segona criatura o de quan Dalmau va perdre el tren Rosalía.  Si la premsa del cor tingués paparazzi, serien molt cares les fotos conjuntes de la família Villas-Dalmau. L'equip d'investigació d'EN Blau només va poder trobar-ne una a un altre restaurant de carretera, però a Osca:

germnas villas i dalmau  restaurant martin

Dalmau i els germans Villas, Thais i Santi, restaurantemartin.com

Per tancar el cercle, els nens Villas-Dalmau tenen dos tiets que són dos coets: Santi Villas i el seu marit Marc Giró. En tota Catalunya no existeix una família així de potent. Tots artistes.

Catalunya no té els Jurado, els Pantoja o els Borbons. Té els Dalmau-Villas.