La competència i En Blau tenen bona relació: els seus guionistes segueixen les notícies del cor català i a les 12 h costa concentrar-se sense escoltar furtivament el programa líder de RAC 1. Entre les poques parelles mediàtiques catalanes que mereixen interès hi ha Shakira i Piqué, Arús i Angie i Òscar Dalmau i Thais Villas. En Blau es va fer ressò de quan aquests van tenir la segona criatura o de quan Dalmau va perdre el tren Rosalía.  Si la premsa del cor tingués paparazzi, serien molt cares les fotos conjuntes de la família Villas-Dalmau. L'equip d'investigació d'En Blau només va poder trobar-ne una a un restaurant de carretera d'Osca:

germnas villas i dalmau  restaurant martin

restaurantemartin.com

Dalmau és un fetitxista del bon disseny i algun cop penja imatges de la seva família vista per artistes però no de la fotografia, sinó de la fusta o del dibuix:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by òscar dalmau (@philmusical) on

L'últim regal que ha fet als seus seguidors ha estat compartir un retrat dels Villas-Dalmau fet a mà per la més gran il·lustradora de Catalunya: Pilarín Bayés. Van fer plegats el llibre Abcdari per a adults i ara Pilarín els retrata un dia de pluja: Òscar i Thais, amb la filla gran, de nom Ia i el fill petit, que es diu Miró:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ha arribat a casa un dibuix de la GRAN pilarín bayés • #pilarinbayes #pilarinbayés #retrat #illustració

A post shared by òscar dalmau (@philmusical) on

Cada detall és emotiu: el micro de Villas, l'americana de Dalmau, el cotxet infantil del s. XIX i les perles a les orelles d'una Thais Villas que recorda vagament una Pilarín de jove. Amor d'artistes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat