Hi ha molts programes que se segueixen fent des dels platós a Catalunya, no només de TV3. També a La Sexta tenen programes fets des de Barcelona, com Salvados o Aruseros. Un dels que cada dia va fins a Esplugues per participar d'Aruseros és Òscar Broc. I contra la tesi que tots els que fan tele va una limusina a casa a buscar-los, el petit dels germans Broc pren el metro. En plena desescalada s'ha espantat perquè en hora punta torna a anar molt ple:

oscar broc arucitys

8tv

La seva ironia marca de la casa, assegut a un vagó d'un metro fins adalt per ser època de teletreball, dient "a gusto y con espacio para todos" l'han contestat els seus 30 mil followers amb por:

Mort, virus, perill, fases, enterradors, pànic... Tothom respon igual. O s'ho pren amb conyeta foteta o això és per apretar a córrer cridant "Vamos a moriiiiir". Per l'altaveu del vagó sonava Pròxima estació: Rebrot. Correspondència amb Línia 1.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat