El problema de l’habitatge a Barcelona està a l’ordre del dia. El 48,6% dels barcelonins asseguraven l’estiu passat que la situació és molt greu i al darrer baròmetre municipal del mes de gener el 12,1% consideren que les dificultats per accedir a una llar són el principal problema de la ciutat. No se’n salva gairebé ningú. Ni els famosos. Així ho confirma l’humorista Òscar Andreu, co-presentador de La Competència a RAC1 i de La Nit dels Òscars a TV3, que ha estat expulsat de casa seva per un propietari amb pocs escrúpols.

oscar andreu esta passant

TV3

En una entrevista al digital ‘TOT Barcelona’, l’Òscar Andreu explica la situació vergonyosa que ha patit les darreres setmanes amb el propietari del pis on vivia al barri de Sant Antoni: “Em van fer fora”. Durant els últims nou anys, el presentador de Terrassa ha viscut al mateix pis de Barcelona, fins que l’amo li ha aixecat la camisa de mala manera. “La meva parella i jo estàvem de lloguer i el propietari ens va explicar que un fons voltor l’expulsava d’on ell estava vivint i, per tant, necessitava el pis”. Andreu en va tenir prou per marxar de casa, per solidaritat. En cap cas podia imaginar que tot era una enganyifa: “Finalment va resultar ser mentida”.

Un cop desallotjat, l’Òscar Andreu ha descobert que l’han estafat: “Em van trucar els veïns per explicar-me que aquell senyor no havia anat a viure-hi sinó que havia muntat un meublé”, (un pis perquè hi vagin les parelles a intimar, vaja). Amb la impotència de qui ja no hi pot fer res, el presentador s’ho ha hagut de mirar des de la distància, en un nou pis del barri de Sant Antoni.

oscar dalmau andreu

Com el programa que presenta a TV3, s’acosta la Nit dels Òscars. I el premi a la millor estafa és per a...