Oriol Mitjà és Català de l'any, no només per aquest premi que li va lliurar el Periódico sinó perquè ha estat sempre disponible per fer divulgació contra la Covid. Ha estat el més venut per Sant Jordi i ha denunciat tota quanta injustícia o mala decisió política s'hagi pres. És el gendre que totes les mares voldrien pels seus fills però ja té parella: Sergi Gavilán, que també treballa a l'Hospital Can Ruti. Van aparèixer junts a casa a TV3:

oriol 4 tv3

mitja tv3 1

Sergi Gavilán i Oriol Mitjà, TV3

Aquest dilluns pel dia de l'Orgull Gai, el Dr. Mitjà ha estat el pregoner de l'acte central a Barcelona, a l'Estadi Olímpic. El millor pregoner possible. S'ha obert explicant com va ser víctima d'una agressió homòfoba quan era menor d'edat. Tenia 14 anys i cinc nois el van colpejar a terra brutalment a puntades de peu i el van llençar dins un contenidor d'escombraries.  Aquest és el vídeo:

dr mitja orgull gai tw

oriol mitja twitter

Oriol Mitjà a l'Orgull Gai, Twitter

"Contra la por, orgull". Aplaudiments a tot l'Estadi. Català de l'any cada any. Quan acabi la pandèmia podrà seguir lluitant contra el VIH. Una eminència. El doctor Mitjà.