Ana Rosa Quintana ensorrada per com ha anat aquest matí de dijous l'entrevista a Oriol Junqueras. Un cop admès que el líder del partit que presidirà Catalunya mereix ser entrevistat, Telecinco li ha donat 25 minuts a la taula de política que ha fet callar Eduardo Inda. Ana Rosa s'ha endut un bon parell de cleques estil Junqueras, subtils però ben dirigides. Ana Rosa: "Le vemos siempre al lado de Pere Aragonés", insinuant un president titella. Junqueras: "Ya me gustaría, pero no me lo ponen fácil para estar cerca de él. Volverán a encerrarme en la cárcel. Sé que a mucha gente eso les alegra". 

ana rosa quintana i oriol junqueras Telecinco

Ana Rosa resa a Oriol Junqueras, Telecinco

Però el millor ha estat el final, quan Ana Rosa tanca acceptant la invitació de Junqueras a fer la propera entrevista a Barcelona: "La última vez allí fue muy desagradable", deixa caure AR. Reconeix als seus tertulians que Junqueras, que ha donat una imatge impecable,  ha derrotat el perfil habitual que Ana Rosa fa dels malignes indepes:  "Hay que reconocer que es muy hábil". Eduardo Inda bramava histèric "Pero si ha dicho que lo volverán a hacer". La tesi de la tertúlia és que "Junqueras no destila odio como otros políticos independentistas"

ana rosa junquieras t5

Ana Rosa i Junqueras, una entrevista incòmoda, Telecinco

Qui destil·la odi a tot el que faci ferum de catalanisme és AR. La paradoxa és que després de tantes hores d'odi cap als indepes emeses a El programa de AR, el que semblava una entrevista incòmoda per Junqueras ha resultat ser una entrevista incòmoda... per Ana Rosa.