No només de la reina Letícia viuen els cirurgians plàstics. Contra el mite que els homes no es fan retocs estètics hi ha mostres sobrades, a la vida i a En Blau. Fa poques hores explicàvem que un cantant mundialment famós, el de Maná, gairebé mor al quiròfan per fer-se una cara nova. La setmana de la Gala de la Sida presentada per Jesús Vázquez els reporters gràfics van sorprendre's a la catifa vermella amb la nova cara de l'estrella de 53 anys de Telecinco. Ara que ha renovat el contracte de llarga durada amb Mediaset ho celebra fent-se nous retocs que el deixen així. Ell creu que veiem un home de 43 anys i nosaltres contemplem un home de 53 anys operat:

jesus vazquez sergi alcazar

Sergi Alcàzar

jesus vazquez GTRES

GTRES

El digital Jaleos s'ha posat mans a la feina de calcular quan li ha costat a Vázquez les operacions i aquest és el resultat: s'ha fet 5 coses: "elimina su gran exceso de piel y se sube los parpados superiores que estaban caídos" Segueix: "Elimina su gran cantidad de arrugas y patas de gallo" i acaba "Se quita grasa y se hace un adelgazamiento extremo de la cara". Com ho ha fet i què li ha costat? Bótox al front (300 €), arreglar-se entre les celles (300€), fora potesd e gall (250€), farcit facial (700€). Els cirurgians plàstics mai no en tenen prou i diuen què li falta fer-se:

cruz vazquez sergi a

Toni Cruz i Jesús Vázquez (Sergi Alcàzar)

L'expert consultat pel digital sosté: "Le faltaría rejuvenecer la mirada y su exceso de piel de parpados superiores, que todavía le da un aspecto de cansado".  Doncs que passi per caixa i que vagi amb compte. Jesús Vázquez està a dos xeringues de Letícia.