Un dels somriures més radiants que tenim a Catalunya i en el món de l'esport, avui encara té un altre motiu més per fer que el seu somriure sigui encara més enorme. La nedadora Ona Carbonell acaba de posar la pell de gallina a tots els que l'estimen amb una publicació que tothom estava esperant, confirmant el naixement del seu segon fill. Ella i la seva parella, l'exgimnasta Pablo Ibáñez a qui va conèixer al CAR de Sant Cugat i amb qui manté una relació des de fa 7 anys, acaben de ser pares per segona vegada. Si ja feien una família de postal amb el petit Kai, ara se'ls hi ha sumat un germanet petit, a qui han batejat amb un nom preciós, com bé saben a En Blau, Teo. La mateixa Ona Carbonell ha publicat una imatge amb els ditets del nadó agafats als dels seus pares i amb unes paraules que emocionen: "¡Bienvenido al mundo Teo! Es un niño sano, precioso y se porta muy bien. Los papis estamos muy felices y muy muy emocionados. Kai está muy sorprendido y contento de conocer a su hermanito pequeño. Mil gracias al gran trabajo y trato del hospital Can Ruti de Badalona y la clínica Riera Bartra, mi ginecólogo de toda la vida y su equipo por su gran profesionalidad y cariño". 

ig ona carbeonell
 

Feia temps que l'Ona lluïa una panxa que anunciava que la cosa estava calenteta i que en qualsevol moment li podria veure la carona al seu segon fill, cosa que finalment ha passat, i tant ell com la mare estan en perfecte estat. El petit ha nascut al mateix hospital que el seu germà gran, i si a aquest li van posar de nom Kai, un dels noms de moda a Catalunya entre els pares d’ara, que significa “mar” en idioma hawaià, pel segon també han triat un nom breu, senzill, preciós, de tres lletres, que en aquesta ocasió té un origen grec i significa 'la presència de Déu' o 'A qui Déu cobreix amb la seva presència'. Si analitzem la foto que llavors va publicar l'Ona, quan va néixer el seu primer fill, ha seguit el mateix patró.

ig ona carbonell 2
 
Ona Carbonell ig
Ona Carbonell / @ona_carbonell
Ona Carbonell 2 ig
Ona Carbonell @ona_carbonell
ona carbonell marit GTRES
Ona Carbonell i Pablo Ibáñez / GTRES

Fa només uns dies que l'Ona va fer 32 anys, i sens dubte, el millor regal d'aniversari ha estat l'arribada d'aquest nadó, que la fa sentir com en un núvol. En saber de la bona nova, immediatament ha començat a rebre felicitacions per part de tothom, com Sergi Roberto, Eva González, Candela Serrat, Vanesa Lorenzo, Ariadne Artiles, Amaia Salamanca, Saúl Craviotto o Samantha Vallejo-Nágera, qui va ser una de les tres persones del jurat que van decidir que guanyés la seva edició de Masterchef Celebrity. La mateixa Ona ja anunciava quan va ser el seu aniversari que “Este verano va a ser especial, ilusionante con el esperado aumento de la familia. Muchas gracias a toda mi familia y amigos por estar siempre a mi lado y darme tanto cariño. Esta vez soplo las velas por dos, con la ilusión de que la familia sigue creciendo y el cariño multiplicándose”. I com ella ha dit, la família ha crescut i el carinyo ja s'ha multiplicat per quatre.

ona carbonell 4 ig
Ona Carbonell / @ona_carbonell

Ara, l'Ona gaudirà dels seus petits, a casa, on vol "descansar y disfrutar", tal i com confessava fa unes setmanes en una entrevista. La capitana de l'equip nacional de natació sincronitzada té com a cavall de batalla des de fa temps visibilitzar que la conciliació és possible, tal i com destaquen a la revista Lecturas, i que es pot ser mare i esportista d'elit tot i que no sigui una tasca fàcil. Durant tot l'embaràs, Carbonell no ha deixat d'entrenar, tot i que ara, a diferència de quan va néixer en Kai, quan va haver de preparar-se pels Jocs Olímpics de Tòquio, pensa gaudir al màxim d'una baixa per maternitat com cal. Felicitem l'Ona. Orgull de mare. I orgull de fill pel petit Teo tenir una mare com ella.