Fa tot just una setmana que va acabar ‘GH VIP’ i els seus concursants, ara ja fora de la casa de Guadalix de la Sierra, continuen sent protagonistes de la premsa del cor. La guanyadora, Miriam Saavedra, explica que vol ser presidenta del Perú i Suso i Aurah han trencat la relació que van forjar als platós del programa. Qui ho hauria dit? Les parelles que sorgeixen d’un reality semblen destinades al fracàs.

jorge javier enfadat 2  gran hermano

Jorge Javier Vázquez presenta 'GH VIP' | Mediaset

Un altre dels concursants d’aquesta edició és Omar Montes, que ara viu el seu particular drama familiar. El cantant és també parella de Chabelita, la filla d’Isabel Pantoja. Addictes a l’espectacle públic, Omar i Chabelita van tallar en directe a ‘GH VIP’, però ara s’han reconciliat.

chabelita pantoja i omar montes telecinco 3

Chabelita Pantoja i Omar Montes | Mediaset

El cantant ha passat les Festes de Nadal a l’hospital. Tal i com explica ‘El Español’, el tiet de Montes es troba ingressat a l’UCI de l’Hospital Universitari de Fuenlabrada per un càncer avançat. El mateix Omar explica que “no hay un solo día que no vaya a verle porque nos han dado pocas esperanzas de que se recupere”. El seu tiet es debat ara entre la vida i la mort. “Se encuentra muy mal”, diu. “Es una pena porque yo siempre he tenido una relación muy especial con él”.

Omar Montes i la resta de la família intenten no separar-se massa del tiet. Entre les Festes de Nadal i els compromisos professionals del cantant, Omar fa mans i mànigues per estar el màxim de temps possible a l’hospital.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat