L'actor Octavi Pujades, molt actiu en les seves xarxes socials, està en boca de tothom per l'últim episodi que ha viscut i no li ha fet gens de gràcia. Uns fets que han provat molt malament al de Sabadell, fins al punt que ha acabat molt emprenyat. Així ho ha mostrat en el seu compte d'Instagram, on ha publicat diversos vídeos on es despatxa com mai abans. Octavi Pujades sense filtres, en estat pur.

Octavi Pujades GTRES

Octavi Pujades, GTRES

El diumenge 30 de gener per la nit, Octavi Pujades va agafar un AVE a l'estació de Sants, Barcelona, direcció Madrid. Un trajecte que va transcórrer més o menys amb normalitat, fins que el tren estava arribant a la capital espanyola. Allà va començar la tragèdia. Doncs quan encara faltaven uns 15 minuts de trajecte, ha denunciat Octavi Pujades, els passatgers es van aixecar dels seus seients i es van amuntegar davant les portes per sortir els primers. "Com si els anés de cinc segons, després la gent protesta del Govern i les vacunes quan la culpa és nostra. Som imbècils!", afirma emprenyat el de la sèrie de TVE, Centro médico.

Octavi Pujades, Instagram

Octavi Pujades, Instagram

Octavi Pujades, Instagram

Octavi Pujades, Instagram

Octavi Pujades, Instagram

Octavi Pujades, Instagram

Un cabreig que al cap d'una estona, quan va arribar al seu pis de Madrid on l'estava esperant la seva parella Anna Sennan, va anar a menys. "Ja m'he tranquil·litzat una mica, però és que és veritat que la gent és tonta. Ho he dit i em reafirmo. Estaríem molt millor si la gent respectés les normes", afirma Pujades. Raó no li falta. Un any després que comencés la pandèmia, les normes són clares: distància, mascareta i mans netes. Tres consignes, una, dos i tres, que molts continuen sense entendre. Així ens va.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat