L'única parella oficial catalana que es coneix a Gerard Piqué és Núria Tomás. Una noia amb la qui van compartir part de la seva joventut i va començar a oficialitzar-se la relació quan se'ls veia ballant i petonejant-se a la coneguda discoteca Privat de Mataró. L'amor, però, es va acabar, com tothom sap, quan Piqué va conèixer Shakira.

Nuria Tomas Gerard Pique

Núria Tomás i Gerard Piqué / Pinterest

Ella, actriu i empresària de l'imperi de pernils del seu pare Enrique Tomás, va intentar refer la seva vida amb un altre esportista famós: el motociclista Jorge Lorenzo. Però ha estat amb un conegut de sempre, del seu Maresme, on ha trobat l'amor i també la felicitat plena.

Tomás comparteix la seva vida amb Agus Puig Gibernau i està allunyat del focus mediàtic i la primera línia esportiva. Junts han format una família, després que ell li demanés per casar-se i la parella ho comuniqués amb un vídeo romàntic enmig d'unes vinyes a Alella. L'Agus li va preparar un sopar romàntic coincidint amb el seu aniversari i allà li va plantar l'anell. 

nuria tomas 196912937 384371606308604 7742410491446559123 n

nuria tomas 178658518 2235590093237888 8053635892389123293 n

nuria i agus

Núria Tomás i la seva parella Agus / @nuria_tomas

La Núria i l'Agus van passar, però, per un sotrac emocional quan van informar que "tinc ganes de compartir el que estic llegint i investigant sobre el món de l'embaràs. És un moment màgic i meravellós. Al desembre em vaig quedar embarassada però a la segona visita del mes de gener ens van dir que el cor no bategava i no s'havia arribat a generar l'embrió. Vaig tenir un avortament i vaig prendre unes pastilles perquè encara tenia una bosseta on no hi havia res".

Una dura experiència que va quedar enrera quan va tornar a quedar embarassada: "He tingut por en els primers tres mesos perquè temia que em tornés a passar i crec que era important donar veu i explicar obertament aquesta experiència. És una cosa per on totes les dones ens hem de preparar per poder-ho viure i s'ha de donar veu i treure ferro al tema". Finalment, el 30 de novembre naixia el seu primer fill, Apolo, nom de déu, un nen preciós... que ara tindrà un germanet/a.

nuria tomas 128552909 235074404709317 3265769679080766463 n

Perquè Tomás acaba de publicar un vídeo a les xarxes socials que ha emocionat els seus seguidors, i especialment, el pare de la criatura. Eren dos quarts de tres del migdia d'aquest dijous quan ella, predictor en mà, el mòbil a l'altra, trucava el seu estimat. "Hola, em veus?". I només veure-li la cara, arrenca a plorar sense poder contenir les llàgrimes de l'emoció.

La Núria, desfeta, no pot articular paraula i és ell qui li va dient paraules commovedores: "Carinyo, amor, em sents? T'estimo infinit amor, estem molt feliços, tot anirà bé carinyo".

Tomás no pot evitar comunicar-li per telèfon la bona notícia a la seva parella, abans de veure'l en persona, i immortalitzant el moment per sempre amb aquestes imatges. "Apolo, tu serà el germà gran", escriu emocionada acompanyant les imatges. A partir d'aquest moment, toca comunicar-ho als familiars i amics, i d'alguns d'ells, com a la mami, el seu pare o el seu germà, ha gravat la reacció fent servir el mateix sistema que amb l'Agus.

La mare es queda muda, sense paraules, el pare, Enrique Tomás, al·lucina, "vaya tela, muy bien", emocionat, i el seu germà, el tete, també esclata d'alegria, "¿qué dices. tía? Enhorabuena!":

Ens sumem a les felicitacions.