Rocacitys. Aquest podria ser el títol del nou magazine dels migdies de TV3 que començarà l'endemà de la Diada. Per contingut, col.laboradors i esperit, recorda poderosament el veterà programa de 8TV que fa 16 anys dirigeix Alfons Arús. La valenciana debuta a la cadena pública amb un transatlàntic de tres hores diàries, entre Els matins i el TN comarques. Sap que el més important és el to del programa. I és conscient que a aquella hora el públic que la mirarà té majoritàriament entre 45 i 65 anys, però els vol donar un contingut "fresc, desenfadat, optimista i vital".

Nuria Roca a tota pantalla  tv3

A tota pantalla es defineix pel que farà i pel que no farà: no hi haura secció de successos ni convidarà, segons el seu director Òscar Nogueira, un metge "que divulgui sobre les pèrdues d'orina". Hi haurà les seccions clàssiques de nutrició, d'art, de música o de cinema. Serà habitual veure-hi cares de la casa com Tomàs Molina, Anna Guitart per la crítica de llibres o el cuiner de TV3, Marc Ribas. Però on més cares sorprenents trobarem és a les dues taules estrella: la de televisió i la de crònica rosa.

Nuria Roca a tota pantalla presentacio tv3 

Com si fossin la Cortelera o la Teletúlia (els dos pilars d'Arucitys) tindran tertulians molt coneguts i provinents alguns d'altres cadenes, inèdits a TV3. A la taula rosa, que s'anomenarà A cor obert,  hi haurà els dos presentadors de Cazamariposas de Telecinco: Núria Marín i Nando Escribano, però també Laura Lago, Santi Meifren o Mònica Palenzuela, tots tres ex d'Arús. I a la taula d'anàlisi televisiva hi trobarem Rocco Steinhäuser, que també apareix a 8TV, Llucià Ferrer o Leslie de Los Sírex. Un bon poti-poti que promet anar acompanyat d'algun expert com Josep M. Mainat, Paco Escribano o Tinet Robira.

Més de 25 seccions, cares reconeixibles, entreteniment pur i dur sense mirar ni de reüll l'actualitat política. Un canvi radical per aixecar una de les franges més decaigudes de TV3. El dia abans de la presentació d'A tota pantalla l'audiència de TV3 a la franja on competirà Núria Roca va ser del 2%.