Sense pietat. Els audímetres encara no han parlat, però la xarxa ja ha dictat precipitada sentència. A tota pantalla és el segon programa diari que estrena TV3 després de Tarda oberta. Els tuitaires ja portaven dies esmolant els ganivets contra la presentadora valenciana, qüestionant-ne des de la ideologia a la parla. Ella ha desafiat els ocells ( de twitter ) de mal averany amb una brusa groga que ha sorprès fins i tot Lídia Heredia quan la conductora de Els matins li ha donat pas.

nuria roca  @TV3

La primera sorpresa ha estat que la valenciana no ha catalanitzat el seu nom de pila i signa el programa amb el nom de Nuria Roca, sense accentuar l'esdrúixula Núria. El contrast ha estat més gran quan el co-presentador Francesc Sòria sí que ha posat l'accent gràfic en el seu cognom catalanitzat. Un detall que no passarà desapercebut per als que volen treure punta de tot. Tampoc no ha ajudat a la rebuda el fet que el programa debutés 75 minuts després del seu horari habitual. Tot per allargar Els matins fins a les 12 per esplaiar-se sobre la Diada. Que el programa reduís les 3 hores previstes a gairebé la meitat no li ha evitat crítiques salvatges a les xarxes socials.

 

El gruix de les crítiques es refereixen a la secció A cor obert, una tertúlia sobre el món rosa inhabitual en els programes de TV3 i que serà un dels trets distintius del programa.  Ruth Jiménez va ser preguntada per El Nacional sobre la conveniència d'incorporar aquest tipus de continguts en l'altre programa diari de la cadena, Tarda oberta. La seva resposta va ser tot un vaticini: depèn de com es faci.

Nuria Roca a tota pantalla presentacio tv3

Òscar Nogueira, exdirector de 8tv i actual director de A tota pantalla, ha apostat fort i ha fet debutar el primer dia cares de Mediaset com Núria Marín, conductora de Cazamariposas o del debat Mad in Spain que ja ha estat retirat de la graella de Telecinco o Laura Lago, reportera de Sálvame. Cap d'elles va arribar al nivell d'un tertulià de la taula de televisió, anomenada Caçapantalles, que va dir  "La Rahola a mi em cansa als trenta segons. L'estrangularia. Poc, amb els meus dits petits." La fina línia entre la transgressió i l'agressió.

 El paladar de l'espectador tipus de TV3 no hi està acostumat però la intenció és mantenir-lo i anar a collir espectadors d'altres cadenes. Ara queda saber si l'experiment surt bé. Els audímetres dictaran una sentència més ajustada a la realitat. I Roca podrà treure's de sobre els nervis de l'estrena , quan va acabar el programa donant pas al " Tele comarques notícies".