Nuria Roca torna. No a TV3, cadena amb la que té contracte fins a 2018, sinó a concedir entrevistes. En la que va fer a El Mundo va insinuar que l'Info K adoctrinava nens. Ara insisteix a criticar TV3 al portal Vanitatis revelant que no pensa tornar a posar un peu a la cadena que (encara) la paga. "No et pots ni imaginar el favor que m'han fet traient-me d'allà. Jo havia decidit anar-hi a fer un programa, però un cop veus el que hi ha i saps que no es pot fer... Gràcies a la Corporació no tornaria a TV3 mai. Més clar no puc parlar. He arribat a un lloc i no m'ha agradat gens el que he vist ". Per contracte no podrà fitxar per cap cadena fins al gener. Fins aleshores promociona productes. L'entrevista la fa just després de prestar la seva imatge a un concessionari de cotxes.

 

A post shared by NURIA ROCA (@nuriarocagranell) on

Insinua que ha renunciat al contracte amb TV3 fins el juny per poder ser lliure: "Hi ha clàusules en els contractes que cal complir-les. T'han d'abonar el que et han d'abonar fins a les dates en les que hagin de fer-ho, però saps el que és pensar que has d'estar aquí lligada fins al juny? La llibertat no té preu i jo vist el que he vist...". La ruptura ha estat traumàtica com va avançar l'exclusiva d'En Blau. El famós burofax amb què la van fer fora encara li cou: "Jo els critico perquè són molt maldestres i crec que és matusser el tema del burofax, perquè a més no té res a veure ni amb la direcció del programa ni amb la direcció de continguts. És un tema de gent política que pren decisions". Roca té entre cella i cella la CCMA i salva Vicent Sanchis i al director d'A tota pantalla. En Blau els avança en exclusiva que ha dimitit. El nou programa amb Helena Garcia Melero tindrà també una nova direcció.

 

A post shared by NURIA ROCA (@nuriarocagranell) on

La valenciana compara la seva relació amb TV3 com un matrimoni: "Això és com quan tu et cases i tornes del viatge de nuvis i et separes perquè veus que no hi ha res a fer". El problema és que el concepte de matrimoni obert que té Roca fa de mal comparar. Es troba a faltar en Roca més fair play amb la seva substituta.

melero roca  TV3

De Melero es limita a dir que la va conèixer el dia que la va entrevistar però no té ni el detall de desitjar-li sort:  "Faran un altre programa, igual amb el mateix nom, i no sé si amb els mateixos col·laboradors, tant és perquè és una altra cosa que no té res a veure ". Els espectadors agrairan que no hi tingui res a veure: Nuria Roca va deixar una mitjana del 5%. D'audiència, però, prefereix callar.