Nuria Roca ha patit en primera persona els ferotges atacs de la premsa. Molts mitjans de comunicació han carregat contra ella i han fet sang dels fracassos que han patit els últims programes que ha presentat. A més a més, que sigui una dona sense pèls a la llengua tampoc no l'ha ajudat a passar desapercebuda. Només cal recordar la repercussió mediàtica que va causar que confessés que el seu marit i ella tenen una relació oberta

Doncs bé, sembla que totes aquestes experiències l'han ajudat a crear-se una mena d'escut protector contra la premsa. I ara ha volgut evidenciar que està farta de les mentides, exageracions i atacs que fan alguns periodistes. Com? Mitjançant una original reflexió que ha deixat tothom bocabadat.

Després d'un cap de setmana familiar a Astúries, ha sorprès en publicar una mena de conte amb el qual critica durament la societat i les ganes que tenen els mitjans de malinterpretar les coses. I és que no suporta que avui en dia tot es tregui de context i es malinterpreti tan fàcilment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NURIA ROCA (@nuriarocagranell) on

L'escrit comença així: "Un famós anomenat Pedrito escriu al compte de Twitter que el filet amb patates és el seu menjar preferit. Un seguidor comenta que aquest menjar només està a l'abast d'uns pocs i que ofèn a aquells que no se'l poden permetre. Pedrito contesta dient que això és una ximpleria. I diversos usuaris diuen que Pedrito, com la majoria de famosos, no accepta les crítiques".

Una història que continua complicant-se: "Una seguidora li recorda llavors que el seu èxit se'l deu al públic i l'acusa de prepotent. Pedrito contesta la noia dient que això és una estupidesa. Diverses usuàries titllen Pedrito de masclista perquè per a ell les dones són estúpides. Un periodista escriu en un portal d'informació aquest titular "Els tuits masclistes de Pedrito incendien la xarxa". Pedrito contesta el periodista dient que està mentint".

Davant d'això, Roca s'imagina com continuaria: "Un seguidor assegura que Pedrito ha carregat contra el periodista per la seva condició d'homosexual. Tres tuiters li donen 'me gusta' al comentari. Pedrito es defensa assegurant que desconeixia que aquell periodista fos gai. Un tuiter acusa Pedrito de menysprear el col·lectiu LGTBI. Un diari seriós titula en la seva edició digital: "Incendien les xarxes contra Pedrito per homòfob i masclista"". 

Què passaria llavors? "Una tuitera vegana, que no sabia qui era Pedrito, recorda les pobres vaques que s'han d'assassinar perquè Pedrito mengi filets. L'associació animalista 'Germana Vaca' anuncia que denunciarà Pedrito per fomentar el maltractament animal a la xarxa. Un altre diari més seriós que l'anterior publica a l'edició digital: "La xarxa esclata contra Pedrito per homofòbia, masclisme i maltractament animal". Pedrito surt avergonyit i atemorit al carrer. No triga en adonar-se que ningú s'ha assabentat de la polèmica. A Pedrito li segueixen demanant fotos i autògrafs. Pedrito abandona Twitter i marxa a un restaurant a menjar-se un filet amb patates".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen domingo ;) ...os dejo algo por aquí por si os apetece leerlo   Un famoso llamado Pedrito escribe en su cuenta de Tuiter que el solomillo con patatas es su comida preferida. Un seguidor le comenta que esa comida sólo está al alcance de unos pocos y que ofende a los que no se lo pueden permitir. Pedrito contesta diciendo que eso es una tontería. Varios usuarios dicen que Pedrito, como la mayoría de famosos, no acepta las críticas. Una seguidora le recuerda que su éxito se lo debe al público y le acusa de prepotente. Pedrito contesta a la chica que eso es una estupidez. Varias usuarias tachan a Pedrito de machista porque para él las mujeres son estúpidas. Un periodista escribe en un portal de información este titular: “Los tuits machistas de Pedrito incendian las redes”. Pedrito contesta al periodista que está mintiendo. Un seguidor asegura que Pedrito ha arremetido contra el periodista por su condición de homosexual. Tres tuiteros le dan “me gusta” a ese comentario. Pedrito se defiende asegurando que desconocía que ese periodista fuera gay. Un tuitero acusa a Pedrito de despreciar al colectivo LGTBI. Un periódico serio titula en su edición digital: “Arden las redes contra Pedrito por homófobo y machista” Una tuitera vegana, que no sabía quien era Pedrito, se acuerda de las pobres terneras a las que hay que asesinar para que Pedrito coma solomillos. La Asociación animalista “Hermana vaca” anuncia que denunciará a Pedrito por fomentar el maltrato animal en Redes. Otro periódico más serio que el de antes publica en su edición digital: “Las redes estallan contra Pedrito por homofobia, machismo y maltrato animal”. Pedrito sale avergonzado y temeroso a la calle. Pedrito no tarda en darse cuenta de que nadie se ha enterado de la polémica. A Pedrito le siguen pidiendo fotos y autógrafos. Pedrito abandona Tuiter y se va a un restaurante a comerse un solomillo con patatas. 

A post shared by NURIA ROCA (@nuriarocagranell) on

Els seguidors de Nuria Roca s'han bolcat en aplaudir-la, ja que consideren que té tota la raó del món. És així, realment? O ha exagerat?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat