La co-presentadora de Supervivientes té prohibit a les entrevistes preguntes personals. Una mica insòlit treballant a Telecinco. Això fa que des que trenqués amb el pilot Fernando Alonso, asturià com ella, la jove de 32 anys no hagi presentat mai el seu substitut. I ho ha fet ell: un home argentí de 40 anys treu la relació de l'armari al seu instagram:

S'hi refereix com a Laru i celebra els 8 mesos de relació amb 10 fotos plegats a diferents indrets de vacances. Deu imatges que fan ridícul que qualsevol paparazzi els persegueixi: mai ningú no farà cap foto millor que aquestes deu. Ells a la platja, amb un far, ella difosa, ell amb ulleres de sol, fent crossfit, conduint un descapotable... Vida de rics i guapos.

novio lara instagram

@edublanco

Edu Blanco supera els 40 i viu del món del motor: és director de Jaton Racing, una empresa fabricant de cotxes de rallies. Mentre Lara era a l'illa va visitar-la per celebrar mig any de relació. Álvarez no ha dit res a les seves xarxes socials i deixa que un argentí expliqui la seva relació, que va començar quan Álvarez va ser la convidada de Planeta Calleja. El que uneix Paolo Vasile que no ho separi instagram.