De tant en tant, José María Aznar torna a treure el cap, com els bolets a la tardor. En el seu cas, però, més que un bon rovelló o uns bons rossinyols, estaríem parlant d'una amanita phalloides. L'expresident del Govern continua tenint tirada entre una legió de palmeros nostàlgics del polític de dretes i continua tenint altaveu en diferents mitjans o esdeveniments.

Aquest dimecres, sense anar més lluny, ha estat al Senat durant la presentació del llibre Julián Marías, la concordia sin acuerdo, publicat per FAES, i el que ha deixat anar per la boca és el mantra habitual: "el régimen democrático es el que más padece cuando se abusa de la mentira. La democracia española atraviesa una crisis de confianza por la reputación de mentira que mancilla la vida política". Chim pum.

EuropaPress 4068873 expresidente gobierno jose maria aznar acto presentacion libro julian

José María Aznar / GTRES

De la guerra interna pel control del PP de Madrid que enfronta a la direcció nacional del PP i la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, ni mu, no fos cas. El que ha cridat, però, l'atenció, a molts usuaris no ha estat el discurs que va verbalitzar, sinó la imatge que va donar. De tant en tant Aznar sorprèn amb un nou canvi de look, a quin més inclassificable, que deixa tothom amb els ulls com a taronges. Que si ara em deixo bigotet, que si ara me l'afaito, que si em deixo barbeta o com ara, que després de passar pel perruquer, ha aparegut amb uns cabells que no se sap per on agafar-los.

EuropaPress 4068982 expresidente gobierno jose maria aznar interviene acto presentacion libro

José María Aznar / GTRES

Una cabellera curteta, a l'alçada de les orelles, de personatge secundari a L'imperdible Parker Lewis o Salvados por la campana, amb la diferència que no som als anys 90 i que ja té 68 anys. Uns cabells que han generat molts comentaris a xarxes:

És curiós l'efecte que provoca Aznar amb els seus constants canvis de look. Un efecte similar, per molt que passin els anys, barreja de grimeta i terror. No cal recordar quan anava amb els cabells engominats, les celles molt poblades i el seu característic bigoti quan es va presentar en societat després de sortir de Castella i Lleó.

D'allà va mutar i va deixar enrera el seu escanyolit cos per un six-pack ple d'abdominals que provocaven un efecte de Noeltocarianiambunpal. Un cos fet a prova de gimnàs i de pàdel que mostrava orgullós a les platges d'Oropesa. I Fins i tot, l'hem vist amb metxes rosses, o com bé va definir un usuari: "Aznar se está convirtiendo en tu tía Encarni, la que se quedó viuda hace cuatro años y ahora vive acompañada de un yorkshire rabioso y dos gatos".

aznar jove tve

José María Aznar / TVE

aznar abdominals

Quin nou look ens regalarà pròximament? Estem impacients.