Cada vegada que Rosalía llença un nou single, acompanyat del corresponent videoclip, l'expectativa és màxima. Cada cosa que toca la de Sant Esteve Sesrovires es converteix en or. I molt de daurat hi ha en la nova proposta de la cantant més famosa del país. Rosalía ha posat imatges al nou tema A palé. I apareix com mai l'hem vist: amb entrecella molt poblada, estil Frida Kahlo, dents d'or i escenificant una mena de fàbrica que treballa amb substàncies 'curioses'.

A palé començarà a sonar compulsivament a tot arreu. Èxit assegurat que només escoltant-lo un parell de vegades ja no et pots treure del cap. El que queda per veure, però, és si la cançó formarà part d'un nou treball discogràfic que prengui el relleu del seu El mal querer.

El seu darrer llançament, el tema cantat a dues bandes amb Ozuna, "Yo x Ti, Tu x Mi", ja va aconseguir un rècord mediàtic: gairebé 25 milions de visualitzacions en només 72 hores des que es va fer públic. Veurem si el nou vídeo supera aquesta xifra. El Palau Sant Jordi de Barcelona ja l'espera els pròxims 7 i 8 de desembre.

rosalia3

A palé

rosalia2

A palé

Segur que aquell dia la gent es tornarà boja quan comencin a sonar les primeres notes d'A palé. I segur que a banda d'ungles llargues i decorades, veurem molts fans deixant-se l'entrecella com ella i amb les dents daurades. És el que té ser una icona majúscula.