Dur revés el que s'ha emportat la cadena Antena 3, quan només fa dues setmanes que emet el que és la seva gran aposta de la temporada: el programa dels dimecres per la nit Mask Singer. Un format on els famosos més importants es posen les millors disfresses i màscares per pujar d'incògnit a l'escenari i cantar. I és que precisament l'anonimat és l'ingredient clau del concurs musical, i que fa que els espectadors es quedin enganxats fins a l'últim minut per saber qui s'amaga sota cada vestit.

Un anonimat que se n'ha anat en orris, rebentant com mai abans no havia passat el programa de les nits d'Antena 3. Però, qui ha estat el culpable d'aixafar el gran projecte de la cadena enemiga de Telecinco? Doncs bé, la cosa és forta. La responsable no ha estat cap altra que la representant de famosos Susana Uribarri, amiga d'Ana Obregón i ex de parella del model de Polònia Darek. L'empresària fins a dia d'avui valia més pel que callava que pel que explicava, una cosa que ha deixat de ser així. Doncs dimecres 11 de novembre per la nit va revelar, a través de les seves xarxes, la identitat de cinc participants de Mask Singer. Ho va fer amb una fotografia que va publicar en el seu Instagram on va escriure "No me'l perdo, Mask Singer, Antena 3,". A més va posar la imatge d'un lleó, un pop, un porc, una gamba i un camaleó.

Susana Uribarri, Instagram

Susana Uribarri, Instagram

Una error garrafal, que no ha passat desapercebut pels seguidors del programa. Doncs si el lleó era Georgina Rodríguez i el pop Pepe Navarro, representats seus, queda clar que els altres animals també són famosos que van a càrrec d'Uribarri. La gamba, tal com va revelar aquest mitjà, és Máximo Huerta; la porqueta té bastants números de ser Antonia Dell'Atte, o això es comenta en xarxes, el gira-sol el cantant Albano i la caniche la filla d'Isabel Preysler, Tamara Falcó. Després de la seva brutal patinada, té Susana Uribarri els dies comptats com a representant? I és que si alguna cosa ha demostrat és que guardar secrets no és el seu fort. S'enfonsa Antena 3 i l'amiga d'Obregón, també.