Beyoncé i el seu marit Jay-Z donaven la benvinguda fa dues setmanes als seus bessons en un hospital de Los Ángeles. Un naixement molt esperat però una mica accidentat. I és que alguns mitjans asseguren que encara no l’haurien abandonat en necessitar els petits un tractament de fototeràpia. La icterícia seria la causant, una malaltia comuna que fa que els nadons tinguin el color de pell una mica groguenc. Els tabloides americans asseguren, però, que tots es troben bé i que els donaran l’alta molt aviat.

D’igual manera, també s’hauria filtrat com es diuen els petits: una incògnita que ara es respon. Shawn i Bea haurien estat els noms escollits per la parella. El nen, amb el nom original del raper, i la nena amb una mena de diminutiu del nom de la mare. 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Així doncs, Shawn i Bea Carter es converteixen en els germans petits de Blue Ivy, la filla de quatre anys del matrimoni que hauria tingut un paper destacat al part. Beyonce i Jay-Z, per la seva banda, encara no han confirmat res. Quan es pronunciaran al respecte?