Alguns madrilenys viuen confinats perquè el govern els recomana sortir el menys possible de casa. Els més esverats no volen sortir ni a comprar i acumulen menjar per setmanes. ¿Quina és la llista de la compra del súper per coronavirus? Noemí Salazar és una famosa concursant del reality GH VIP i Los Gipsy Kings. Ha rebut moltes crítiques pel seu vídeo histèric corrent pel Carrefour cridant "Vamos a morir" i carregant productes sense sentit: "Nutella, la copa Danone, friegasuelos...".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Salazar (@noemi_salazar13) on

Ara més calmada a la cuina de casa Noemí penja la compra definitiva. Són 4 vídeos absurds:

Instastories

Noemí Salazar: "Acabo de terminar la compra. No quiero ser alarmista. Os quiero enseñar mi compra: agua, carne envasada al vacío, coca-coca no me puede faltar, fruta en lata, salmón, vino blanco pa los guisos, pan envasado porque los chinos se han ido y entonces dónde compro el pan, pues lo hago yo en el horno, las latas, pasta, legumbre, guarrerías y sobretodo papel higiénico".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noemi Salazar (@noemi_salazar13) on

La tria de suposats "aliments" és kafkiana: donuts, crispetes envasades, frankfurts, xocolata a la tassa en tetrabrik, galetes artiach, chips Ahoy , mortadel·la i molt paper de water. 665 mil seguidors. No morirà de coronavirus sinó de colesterol embossant les artèries. No lo hagan en sus casas.

-----