En temps de coronavirus, comencen a ser molt repetitius els programes que, per raons òbvies, s'han de fer entrevistant telemàticament els convidats. La tele s'ha convertit en una videoconferència ensenyant llibreries escollides al darrera i papades indiscretes al davant. Per això s'agraeix veure programes, ni que sigui gravats abans de la pandèmia, a l'aire lliure.

galera burro i llacer

"Burradas" - YouTube

És el que passa quan veus el programa pilot de Burradasuna sèrie d'entrevistes fetes per Àngel Llàcer dalt d'un burro pel canal de YouTube. En la primera entrega hem gaudit d'uns paisatges i sobretot d'una conversa deliciosa, divertida i íntima entre el presentador i Noemí Galera. Es nota que es coneixen fa molts anys, es nota que tenen molt bona sintonia des dels inicis d'Operación Triunfo el 2001, ella com a jurat, ell com a professor.

galera burro

"Burradas" - YouTube

La directora de l'acadèmia i al temps, directora de càsting de Gestmusic, s'ha obert més que mai, sobretot en qüestions sentimentals, i ja que l'ocasió ho demanava, ha fet honor al títol del programa i ha confessat quina és la burrada més gran que ha fet per amor, "Burrada, burrada, grande... una. Tonterías muchas. Fue una burrada que me funcionó muy bien". Explica Galera que ella va conèixer la seva actual parella, el músic i company de Llàcer a Tu cara me suena, Arnau Vila, "después de llevar 15 años casada con otro señor... Y en 15 días me lié la manta a la cabeza y dije: 'Hasta aquí'".

arnau i galera

@arnauvila73

"Me ha funcionado bien porque nueve años después, tenemos dos niños y funcionó... Más que una burrada, fue una locura. En aquel momento todo mi entorno lo pensaba. Y a veces uno tiene que arriesgarse para ser feliz. La mejor decisión que tomé en mi vida fue ese día". Pots veure-ho a partir del minut 10'15":

Una Noemí Galera que també va fer una sucosa revelació: el seu gran amor platònic era el personatge televisiu de Curro Jiménez: "Ahí encima de ese caballo... Pero yo oía la sintonía, me levantaba y me iba a una esquinita de casa de mis abuelos y veía el inicio de la serie. Impresionante. La voz de Sancho Gracia era lo más sexy del mundo mundial".

Esperem que aviat puguem tornar-la a veure a l'acadèmia d'OT. Serà senyal que tornem a la normalitat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat