L'actuació de Chanel a Eurovisió 2022 ha estat com un esclat de llum. Molts internautes s'han quedat fascinats amb la increïble posada en escena i la interpretació de la ballarina i cantant d'Olesa de Montserrat, Chanel. Les xarxes socials, tot seguit que Chanel acabés la seva actuació, s'han inundat de reaccions, totes molt positives. De seguida ha començat a córrer el hastag #Chanelazo. La cantant que representa a Espanya al festival d'Eurovisió 2022 ha notat la visible escalfor i bona rebuda que ha tingut davant del públic de Turí. El canal oficial del festival ha recollit les primeres reaccions de Chanel, als camerinos, després de cantar. La cantant visiblement emocionada i aclaparada pel moment ha assegurat: "Ha anat molt bé, estic plorant, però d'emoció".

Chanel deixa tothom en shock a Eurovisió 2022: així ha estat l'actuació, allau de reaccions de VIPS

Chanel dona les gràcies a tothom per l'espectacular concert que ha ofert. Molta gent a través de les xarxes afirmen que ha estat la millor representant d'Espanya en tota la història d'Eurovisió. "Moltíssimes gràcies, ha estat increïble. Ho hem gaudit molt, gràcies per tot el suport", ha declarat a la càmera. Tot i la impressionant posada en escena que a molts els hi ha recordat a la manera de fer de Beyoncé, la cantant i ballarina ha assegurat que "no pot respirar" pel còctel d'emocions que porta a sobre després del concert.

El hastag #Chanelazo ha recollit totes les reaccions a l'actuació de la cantant catalana. Tot i que a l'edició espanyola per escollir representant Chanel va ser la menys valorada pel públic, el hastag recull una infinitud de reaccions positives cap a la cantant. 

La simpatia amb Chanel és tan gran que Barcelona vol ser la seu d'Eurovisió pel 2023 amb només una condició: que la representant d'Espanya a l'edició d'aquest any guanyi aquest dissabte. El primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat aquest divendres que la capital catalana es plantejarà ser la seu del festival d'Eurovisió si Chanel guanya la final d'avui a Turí (Itàlia). Ho ha afirmat en una entrevista en Ràdio 4, en la qual ha recordat que "Barcelona és una seu de grans festivals musicals", com el Primavera Sound, el Sónar i el Cruïlla, i que, a més, té grans espais per a això, "com el Palau Sant Jordi, que ho podria acollir perfectament", ha afirmat.