Joan Maria Pou deixarà de presentar el No ho sé de RAC1 a partir de la propera temporada. El periodista, famós per locutar els partits del Barça a la mateixa emissora, ha explicat aquest vespre que no seguirà al capdavant del programa d’anàlisi política i d’actualitat per la impossibilitat de compaginar-ho amb altres projectes. Després de dues temporades, cal dir, l’audiència estava per sota de les expectatives de la cadena.

L'últim No ho sé presentat per Pou serà el proper 29 de juny, però el programa seguirà amb una nova veu a partir del proper 4 de setembre: Agnès Marquès. La periodista, que actualment treballa a TV3, haurà de deixar la cadena pública perquè el conveni no li permet combinar totes dues feines. En cas que volgués tornar-hi en un futur, l'única opció seria tornar a la posició que ocupa en l'actualitat.

Agnès Marquès (Palma, 1979) ha estat des del 2005 una de les principals cares informatives de TV3. Va començar al programa 180 graus al costat d’Àngels Barceló, per després esdevenir presentadora del 3/24. És sobretot coneguda, però, per presentar durant 10 anys el Telenotícies Cap de setmana. També ha conduït La Marató de TV3, ha codirigit i presentat la sèrie Vincles, i actualment és al capdavant de La gent normal, on diverses persones parlen sobre un fet de la seva vida que s’allunya dels cànons habituals, d’allò “normal”.

Professora de Periodisme a la Facultat de Comunicació-Blanquerna, Marquès també ha estat distingida, entre altres premis, amb el del Consell de Benestar Social als Mitjans de Comunicació en la categoria de Televisió.

Abans que Pou s'encarregués de l'informatiu nocturn de l'emissora del Grup Godó, ocupava aquesta franja Xavi Freixes, que va situar La Nit a Rac1 com un dels programes emblemàtics de la cadena.