Shakira i Piqué sempre han mantingut la seva relació en un segon pla. Són molt discrets a les seves xarxes socials. Tanmateix, algunes vegades ens han regalat moments molt romàntics i divertits. El català és més reservat a l'hora de felicitar la seva parella públicament, la colombiana, per la seva part, s'alegra de tots els èxits del futbolista i ha de cridar-lo als quatre vents.

Per exemple, la victòria del Barça davant el Reial Madrid que es va saldar amb un gran 0-4. Un dia històric per al record i més després del mal inici de temporada del club cule. Shakira va elogiar el jugador. "Els teus èxits no tenen cap precedent. La història és un continu present i tu ets aquí per seguir forjant la teva, la del teu club, la nostra i la de generacions futures", escrivia Shakira.

"Estàs fet d'un material que només Déu coneix i per a mi ets el millor exemple de lluita, perseverança i sinceritat per als nostres fills", continuava. "Et queda molt per donar-nos! En el futbol i en tants altres aspectes de la teva extraordinària vida. Perquè no hi ha, ni hi haurà un altre Gerard Piqué. Un ésser humà excepcional", acabava dient orgullosa. Un missatge que ha deixat a tots amb la boca oberta. Tota una declaració que ha emocionat el català.

"Gerard no em deixa dir aquestes coses públicament. Però només ell amb el seu heroisme pot jugar així, passant per sobre de qualsevol lesió o dolor i donar sempre el millor. No és perquè sigui el meu marit, però és el millor central del món mundial. He dit!", escrivia l'artista. Es pot destacar que encara que Shakira l'anomeni "marit", en realitat els dos no han arribat a casar-se mai. Shakira va publicar una fotografia amb els quatre dits aixecats, una indirecta als quatre gols del Barça.

Shakira dispara els dubtes sobre un possible retoc estètic

La colombiana s'ha tornat molt assídua a les xarxes socials, especialment a l'aplicació Tik Tok on segueix tots els reptes virals. Per exemple, en un dels seus últims vídeos va mostrar la seva habilitat amb els seus ulls. Una sexi picada d'ullet i mirades per a totes parts. Tanmateix, els seus seguidors s'han fixat molt més en el seu aspecte físic. Els seus seguidors la veuen massa canviada. Ha rejovenit d'un dia per l'altre, tanmateix creuen que s'ha passat massa amb els retocs estètics i gairebé no sembla ni ella.

@shakira This eye trend is so cool! Here’s my take on it 😉 #eyechallenge ♬ Eye dance trend by simonacoppola - Simona Coppola

La diferència d'edat amb Piqué l'estaria afectant. Ella mai no s'ha pronunciat sobre cap retoc estètic. En el seu últim vídeo es pot veure com la cantant ha perdut la seva naturalitat. No té les mateixes expressions al rostre. "No se sembla a ella", "Et veus molt diferent, Shakira", "És la meva impressió o es noten molt els retocs a la seva cara?"Ja no se sembla a Shakira", "Una altra vegada t'has tornat a punxar amb el maca que eres, no et coneix ni Piqué" o "La cara t'està canviant, no et facis tants canvis". Aquests són alguns dels molts comentaris, gairebé 7.000, que es poden llegir a la publicació.

El vídeo ja supera el milió de 'likes'. "Aquest desafiament dels ulls és tan divertit. Aquí aquesta el meu intent", va escriure juntament amb una emoticona. Queda el dubte si Shakira ha passat per un centre d'estètica.