Nina és una de les artistes més estimades de Catalunya. Ha estat al cim de la popularitat en els dos programes de més èxit de la TV: hostessa a Un,dos,tres i directora de l'acadèmia d'Operación triunfo. La veien molts milions de persones cada setmana a TVE. I encara més a Eurovisió on va competir amb Nacida para amar. Aquest estiu ha tornat com a presentadora a TV3 on ja va ser protagonista de Nissaga de poder o conductora de concursos. Nina hi ha presentat el programa A dues veus, l'enèsim talent show de la temporada d'El llop i d'Eufòria.

Nina A 2 veus TV3
Nina a 'A 2 veus' TV3

Nina és molt estimada però ara que ha sortit a TV3 els del PP la tenen enfilada com una perillosa independentista. Nina va passar molts anys a Lloret de Mar on va arribar a anar a les llistes de CiU per ser regidora de l'Ajuntament de l'alcalde Xavier Crespo. La seva vocació no era política sinó de servei. Però ara una altra regidora, del Partit Popular d'un altre poble, ha tingut una resposta repugnant per una queixa de la ciutadana Nina, que estiueja a Felanitx a Mallorca. La catalana, als 55, està farta de veure piles d'escombraries sense netejar al carrer. Fems, merda:

Nina TV3
Nina TV3

Nina denuncia, amb moltíssima educació i amb fotos, que la merda sobresurt dels contenidors i s'amuntega pel carrer de fa dies, i ella, com a dona cívica, aporta el seu gra de sorra amuntegant les escombraries dins de casa seva per no acumular-ne al carrer. Un gest que hauria de ser respost per l'Ajuntament de Felanitx, governat pel PP, amb agraïment. Però no, la primera tinent d'alcalde, que és del PP, li escup un tuit dient que en 20 anys Nina no ha fet res per Felanitx ni pel poble del costat Portocolom. 

La tal Catalina Soler, a part de ser del PP i anticatalanista, és grollera i respon amb suficiència, prepotència i indecència a una ciutadana que fa anys que paga a Felanitx. Nina, que no té fills, pateix pel medi ambient i pel Planeta i decideix no callar davant la mala educació de la segona governanta de Felanitx, que no sap què és ser una servidora pública. Nina li clava un clatellot que encara sona a la Serra de Tramuntana:

Nina que és ecologista i per tant molt allunyada del PP li etziba "Mantenir el poble net no és qüestió de dretes ni esquerres, és una obligació de qualsevol ajuntament. Que una servidora pública doni una resposta semblant a una ciutadana fa empegueir". Meravellosa Nina fent servir el català que es parla a les illes: fer empegueir és fer passar vergonya, avergonyir. La tal Catalina no coneix la vergonya. El PP de les Balears és dels més corruptes i el seu expresident Jaume Matas ha d'entrar i sortir de la presó cada poc pels múltiples casos de corrupció que van enriquir-lo.

Jaume Matas a la presó EFE
Jaume Matas a la presó EFE

Nina no va poder ser alcaldessa de Lloret però els ciutadans de Felanitx la votarien. Nina alcaldessa.