Sembla que això de passar el Cap d’Any sense roba es posa de moda entre els famosos. El 31 de desembre us parlàvem de la fotografia d’Amor de ‘Gran Hermano’ totalment despullada acomiadant l’any i ahir us explicàvem que la model Laura Sánchez ha decidit rebre el 2019 brindant completament nua.

amor gran hermano instagram despullada

@amorromeira

laura sanchez despullada instagram

@laurasanchezofi

A l’altre costat de l’Atlàntic també els agrada això de fer-se fotos despullats i ara ha estat una de les joves promeses de Hollywood qui ho ha fet. Es tracta de l’actor Nico Tortorella, protagonista a sèries com “Younger” o “The Following”. Tortorella va saltar a la fama el 2010 gràcies a la pel·lícula "Twelve", que va fer juntament amb altres joves estrelles com Chace Crawford o Emma Roberts.

nico tortorella instagram 2

@nicotortorella

En una publicació al seu compte d’Instagram, l’actor estatunidenc llueix músculs i tatuatges per felicitar el 2019: “Dos mil dinou. 2+0+1+9=12. 1+2=3. L’any del 3. Pare. Fill. Esperit Sant”. Una referència religiosa que acompanya el seu cos despullat. Al damunt d’una roca, Tortorella ensenya el cul mentre observa el paisatge que el rodeja. La natura.

nico tortorella instagram

@nicotortorella

La fotografia ha estat tot un èxit entre els seus seguidors, que li demanen que la pròxima foto se la faci de cara.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat