House of cards cau com un castell de cartes. La sèrie política del moment podria tenir les hores comptades. La sisena temporada acaba d'engegar les gravacions i la plataforma que la produeix i emet, Netflix ha decidit acomiadar el seu protagonista. Cada dia més homes denuncien haver patit assetjament sexual per part de Kevin Spacey. Ja no es tracta de la primera denúncia d'un actor per abús sexual fa 30 anys sinó de treballadors de la pròpia sèrie que ara mateix protagonitza. El relat de com es comporta el presumpte depredador sexual fa esgarrifar: "Spacey em va posar la mà dins els pantalons mentre conduïa sense el meu consentiment. Em vaig quedar en estat de shock. Ell era un home amb una posició molt poderosa a la sèrie i jo, com a simple assistent, estava molt avall en la cadena alimentària" . Spacey no ha badat boca des del cèlebre comunicat on fugia d'estudi intentant tapar l'escàndol afirmant que és homosexual , cosa que sabia tot Hollywood i mig planeta.

kevin spacey   GTRES

GTRES

De moment Netflix cancel·la la producció de la pel·lícula Gore que havia de protagonitzar l'actorMalgrat aquest nom, no tractava de la vida sexual de Kevin Spacey sinó que era un biopic sobre l'escriptor gay Gore Vidal. El comunicat de Netflix diu textualment que la plataforma "no participarà en cap producció que inclogui a Kevin Spacey". Ara la qüestió és què fer amb l'última temporada de House of cards. Spacey ja ha gravat algunes escenes però ara mateix la producció s'ha aturat. Tot l'equip està inquiet pel seu tancament però Netflix té la solució perfecte. (Atenció spoilers)

kevin spacey  EFE

EFE

Com que la cinquena temporada va acabar amb la dimissió del president Frank Underwood que interpreta Spacey i amb la proclamació com a presidenta de la seva esposa en la ficció i vicepresidenta del govern Claire Underwood, podríem veure com tota la temporada es dedica només a seguir la primera dona presidenta dels EUA mentre que els guionistes podrien avançar-se a la realitat i posar al primer capítol a Kevin Spacey a la presó.