El 2020 farà 10 anys de l’estrena de ‘Pa negre’, l’exitosa pel·lícula del director mallorquí Agustí Villaronga sobre la infància i l’adolescència d’un jove de post-guerra. Protagonitzada pels actors Francesc Colomer i Marina Comas, el film es va estrenar l’octubre del 2010 al Festival de Sant Sebastià. Va arrasar a les sales de cinema (i va fer créixer, aquell any, un 52% el nombre d’espectadors de pel·lícules catalanes) i a les entregues de premis: als Gaudí va aconseguir 13 estatuetes i als Goya, 9. Ara que fa gairebé una dècada de l’estrena de ‘Pa negre’, com han crescut els nens que encapçalaven el repartiment de la pel·lícula?

pa negre

Pa negre

En Francesc Colomer, el petit Andreu a ‘Pa negre’, ja té 22 anys. Continua dedicant-se al món de la interpretació. Tres anys després del llargmetratge que el va fer conegut, l’actor va sortir a ‘Barcelona, nit d’estiu’. I ara està a punt de tancar la seva temporada al Teatre Nacional de Catalunya: diumenge fa la darrera funció de ‘La mort i la primavera’ de Mercè Rodoreda a la Sala Petita del TNC.

francesc colomer goya efe

EFE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎲

A post shared by Francesc Colomer //👇🏻👇🏻 (@fcolomer) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1, 2, 3... 📸!

A post shared by Francesc Colomer //👇🏻👇🏻 (@fcolomer) on

La Marina Comas, en canvi, ha abandonat la seva carrera d’actriu. Tot i que fa un parell d’anys encara sortia a la sèrie ‘La Riera’ de TV3 fent el paper de Candela Raventós, la protagonista de ‘Pa negre’ ara és una biòloga de 23 anys que treballa envoltada d’animals:

marina comas goya efe

EFE

marina comas la riera tv3

TV3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marina (@comasmarina) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja ha començat la #setmananatura Petites accions que milloren casa nostra 🌍 www.setmananatura.cat

A post shared by marina (@comasmarina) on

Tempus fugit!