La pandèmia del coronavirus ha passat factura. És una realitat. Les coses com són. Especialment entre els més joves, i no tant, que han vist com la seva vida durant gairebé dos anys ha quedat reduïda pràcticament a zero sense poder socialitzar ni sortir de festa. És així. Les veritats dolen. Encara que, amb l'arribada de les vacunes, la cosa ha canviat. I molt. Especialment perquè s'ha produït un miracle i ha passat una cosa que per a molts era impensable: la reobertura de les discoteques i bars musicals atapeïts de gent donant-ho tot fins a altes hores de la matinada. Més gent que quan comencen les rebaixes a El Corteinglés.

I precisament donar-ho tot fins a altes hores del matí és el que ha fet una famosa cantant d'Operación Triunfo. Per cert, de la primera edició si t'ho estaves preguntant. I quan diem que ho ha donat tot ho diem en sentit literal. Tot. Tant que a punt ha estat de quedar-se sense veu. I és que l'artista de la que estem parlant, fruit de l'eufòria de dijous nit, al seu pas per un conegut local de Madrid, s'ha animat a fer un breu concert per a sorpresa de tots els allà presents. Pur espectacle. Estirem la manta i expliquem la nit de l'artista d'OT que segurament li hauria valgut l'expulsió directa del concurs, a continuació.

natalia ot ballant instagram

Natalia Rodríguez en el seu compte d'Instagram

Els dijous a la nit els ànims de les persones són diferents. I és que el cap de setmana està a tocar i tot es veu des d'una altra perspectiva. Motiu pel qual moltes són les persones que s'animen a quedar amb els seus amics per sortir a sopar i després anar-se'n a prendre unes innocents copetes d'aigua amb misteri. Si l'endemà tenen ressaca no passa res perquè ja és divendres. Una ressaca que pot ser que hagi tingut una famosa cantant d'OT. Parlem, ni més ni menys, que de Natalia Rodríguez, de la primera edició. Gran amiga de Chenoa. Artista de mítiques cançons com Vas a volverme loca i No soy un ángel que segur passaran a la història.

Dues cançons que perfectament poden definir el seu comportament al seu pas per un local de Madrid, ubicat al Passeig de la Castellana. Natalia es va tornar boja i va demostrar que ser un àngel no va amb ella. Doncs en un moment de motivació, d'aquests que et donen en plena nit quan ho dones tot i més, es va pujar a una tarima del local i, amb el micro a la mà, es va posar a cantar la cançó Vas a volverme loca. Lluint uns pantalons de cuir, amb un cinturó d'una caríssima marca de roba italiana, una bossa també de cuir i de la mateixa marca i una samarreta amb el dibuix de Mickey Mouse, Natalia es va entregar a tots els que estaven allà demostrant que com a bona mortal també desafina i fa galls. Què hauria passat si Risto Mejide hagués estat present? Tenim fotos i un vídeo que demostra el que estem dient. Tan real com que a les sis de la tarda ja és de nit.

natalia ot desafina

Natalia d''OT' cantant en una discoteca de Madrid, Instagram

natalia ot en desafina 2

Natalia d''OT' cantant en una discoteca de Madrid, Instagram

Una actuació, com es veu en el vídeo, que Natalia no va fer sola. Un espontani, que no se sap qui és, segurament amic seu, també va participar i fins i tot es va animar a cantar una miqueta. El que al món de la musica es coneix com a duet. Alguna cosa així com Natalia ft. desconegut. Però atenció perquè aquí no acaba el tema. L'actuació de Natalia també va comptar amb la presència d'una altra gran amiga seva que es va posar a la pell d'una gogó, ballant apassionadament com si estigués en el bany de casa seva. La gogó en qüestió no va ser cap altra que Susana Molina, íntima d'Anabel Pantoja, col·laboradora de Sálvame. Sí, ho sabem, el món és molt petit. Sembla gran però no ho és.

Un espectacle que només uns quants afortunats van poder veure en directe, però que nosaltres recollim perquè semblant actuació mereix ser vista per tots i no caure en l'oblit. Amb sort, aquest article arribarà en mans d'algun peix gros de Televisió Espanyola i enviarà, sense pensar-ho, Natalia i els seus dos amics al pròxim festival de Eurovisió. No som crítics musicals però confiem fermament que així sigui. Natalia Rodríguez, 12 points.