17 de maig d'aquest any: últim dia en que Nagore Robles penja una foto al seu compte d'Instagram on se la veu amb Sandra Barneda. Dos mesos enrere, 13 d'abril: últim dia en que Sandra Barneda penja una foto al seu compte d'Instagram on se la veu amb Nagore Robles.

ultima foto nagore

@nagore_robles

ultima foto sandra

@sandrabarneda

Només és un indicatiu. Hi ha parelles que porten tota la vida juntes que marxen de vacances per separat o que, directament, no pengen fotos de l'altre, i tan feliços i enamorats. Però certament, des que la presentadora catalana i la col·laboradora basca van formalitzar la seva relació, sempre hi ha hagut algun moment en que algú o algú altre ha posat el punt i final a la parella. La relació entre Barneda i la tertuliana va començar fa tres anys, una relació que tothom va aplaudir i envejar. Dues dones que havien trobat l'amor dins un plató de Telecinco i que estaven radiants l'una amb l'altra.

nagore i sandra 3

@nagore_robles

Però no són poques les vegades que, tot i l'amor entre elles dues, han trencat i s'han reconciliat, han passat per moments meravellosos i d'altres que no tant. I sembla que aquesta vegada podria haver estat la definitiva ruptura entre totes dues, tal i com assegura el portal Cotilleo. Cap de les dues ha dit ni ase ni bèstia, però un missatge críptic en un Stories a l'Instagram de Robles sembla ser la prova fefaent perquè els seus seguidors es posin les mans al cap: "Y claro que mueres de miedo, te has tenido que reconstruir incontables veces y no quieres romperte de nuevo, pero dime tú si cada vez que regresas, no eres un poco más fuerte". Un text que va en la línia dels que li hem pogut llegir darrerament: “Hay días en los que no te apetece ser la más simpática ni sonreír tanto”, “¿Cuál es vuestro plan hoy? El mío soy YO” o “Idealizamos mucho el sentirnos bien, estar contentos, enérgicos y ser perfectos al fin y al cabo”.

stories nagore2

L'any passat, Nagore es va comprar un pis al madrileny barri de Chueca després d'un sotrac amb la periodista catalana. Després es va reconduir la situació, cadascuna a casa seva, i compartint la gossa Nash. Sembla, però, que ara només continuaran coincidint davant les càmeres.