La col·laboradora de televisió, Nagore Robles, està d'enhorabona. Després de molt temps desitjant-ho, ja pot dir que és presentadora de Telecinco i té programa propi. La de Basauri es va estrenar durant la matinada del divendres 4 de juny, just després de finalitzar la gala de Supervivientes, amb un espai disponible només a la plataforma 'Mi tele plus' que es diu Sobreviviré. Un nou repte professional que li arriba en un delicat moment professional. I és que la seva nòvia, Sandra Barneda, per motius laborals, s'ha tornat a separar d'ella per viatjar fins a la República Dominicana i gravar noves temporades de La isla de las tentaciones. Foto de les dues:

sandra barneda nagore roures GTRES

Nagore Robles i Sandra Barneda, GTRES

"T'ho dic jo i parlo per experiència, no hi ha res com barrejar el treball amb el sexe. Em posa molt", va confessar Robles, en el seu debut com a presentadora. Unes paraules que segur treuen els colors a la seva parella. Doncs ella i Sandra es van conèixer, precisament, als platós de Telecinco i al principi va ser molt complicat dissimular la relació que mantenien sense que ningú ho sabés. Hi havia molta tensió. Encara que la cosa no va quedar aquí. Parlant de la seva nòvia, Nagore, trista perquè estarà temps sense veure-la, va deixar anar: "Ara estaré un temps a pa i aigua i necessitaré un aparell d'aquests". Fotos del moment més picant de la basca davant de les càmeres:

Nagore Robles, Telecinco

Nagore Robles, Telecinco

Nagore Robles, Telecinco

Nagore Robles, Telecinco

Nagore Robles, Telecinco

Nagore Robles, Telecinco

Un primer programa de Nagore Robles que no va defraudar. Ja ho va advertir ella mateixa en la promoció de l'espai que es va emetre fa qüestió de dies a les xarxes socials, quan va anunciar la seva tornada a Telecinco després de diverses setmanes absent. I és que molts eren els que no entenien el motiu pel qual la parella de Sandra Barneda estava allunyada de les càmeres. "Estic súper emocionada amb el projecte més boig de la meva vida. Podré dir el que mai he dit en un plató de televisió". Dit i fet. Respondrà Sandra Barneda a les picants confessions de Nagore Robles?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat