Tot i que als seguidors de Nagore Robles el hashtag #dragongirl (“noia drac”) els sembli d’allò més habitual, té un naixement recent: el passat 28 d‘abril. De fet, aquell dia va ser un punt d’inflexió per a la col·laboradora de Telecinco, que va passar de publicar setmanalment o quinzenalment a fer-ho gairebé a diari. Sempre amb el hashtag #dragongirl al text.

Des de finals d’abril fins ara és quan Nagore i la presentadora catalana Sandra Barneda han oficialitzat la seva relació. Ja en parlen en públic i n’escriuen reveladors missatges a Instagram, si bé encara trobem a faltar una foto -que no sigui robada- de totes dues juntes.

El primer #dragongirl (28 d'abril)

En aquesta tessitura, el hashtag predilecte de Nagore semblava un gest de complicitat cap a la seva xicota Sandra. Però no ben bé. Segons ha explicat la tertuliana al programa de ràdio MorninGlory (Radioset), el #dragongirl es refereix a ella mateixa. Això sí, a ella, però com a part de la relació amb Barneda, i és que al costat del hashtag sol haver-hi una dedicatòria a la presentadora catalana. 

 

Y si tropiezo, me quiero levantar contigo... #freedom #visibility #respect #loveislove #dragongirl #bestphotographer

A post shared by nagore_robles (@nagore_robles) on

“Dragon Girl és el sobrenom que em va posar el nostre amic Andrés”, treu de dubtes Nagore. “El tio sap com es la meva forma de ser i, en aquest cas, fa referència als dracs que té cadascú, aquella fera interior”, afegeix. I quin és el drac de Nagore? “Jo tinc un drac al meu interior al qual intento dormir i calmar. Però sobretot cal que tothom ens acceptem com som”, sentencia.

Els que segueixen Nagore des dels seus inicis televisius, entendran a què es refereix la tertuliana. Tot i que ara tingui més de 640.000 seguidors a Instagram, i formi una de les parelles de moda amb Barneda, té la dubtosa medalla d’haver obtingut el percentatge més alt d’un expulsat a la història de Gran Hermano: el 95% dels vots. Al reality hi va participar l’any 2011.

Ara, a més de ser tertuliana fixa als platós de Telecinco -i en general caure bé l’audiència-, està provant sort al programa Me lo dices o me lo cantas de la mateixa cadena. Nagore fa gala dels seus desconeguts dots musicals entre la simpatia del públic. Sobretot d’una fan molt especial: t’imagines qui és?