Nagore Robles, col·laboradora estrella dels diferents programes-safareig de Telecinco, no va acabar el 2018 de la millor manera. Un accident de moto al mes d'octubre quan va topar amb la porta d'un cotxe li va provocar un esquinç al peu dret que la va obligar a dur un peu ortopèdic durant un temps. A banda d'aquest contratemps, la seva faceta professional no es va veure afectada i continua aportant el seu punt de vista a programes com Gran hermano o Supervivientes amb el seu estil llengut i sarcàstic.

A nivell personal, la seva relació amb la presentadora catalana Sandra Barneda continua el seu curs, i la parella es troba a punt de celebrar el seu quart aniversari juntes. En un moment on proliferen les crítiques, injustes, a Barneda, especialment des que s'ha pres un descans a la cadena de Vasile, Robles està sent un gran suport per la seva companya sentimental, i sovint se les veu felices i de viatge, mentre van informant religiosament els seus fans a través de fotos penjades a les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soy Nagore. Soy mujer y amo a otra mujer. No es mi amiga, no es mi compañera de piso, no estoy enferma, no me hace falta una buena p*lla, no soy antinatural, no estoy en contra de la familia tradicional, no discrimino a los hombres, no busco provocar. Estoy enamorada de mi novia, somos una familia, nos amamos y f*ollamos. Esto no debería sorprenderte y si lo hace tienes un problema. No quiero menos derechos que nadie, ni perder lo que tanto nos ha costado conseguir. No voy a permitir que nos traten como ciudadanas de tercera, no voy a luchar solo por mí, sino por ti que estás al otro lado de la pantalla. Te tiendo mi mano para que caminemos y venzamos juntas, nos necesitamos unas a otras. No se lucha de forma individual, sino colectivamente. Este domingo no permitas que te invisibilicen, y sal a votar. Feliz día de la visibilidad lésbica. 🚺🚺♥️🚺🚺♥️🚺🚺♥️🚺🚺♥️🚺🚺♥️🚺🚺 #nagorerobles #visibilidadlesbica #dragongirl

A post shared by nagore_robles (@nagore_robles) on

La tertuliana ha aprofitat uns dies de descans per donar cabuda a una de les seves grans passions, el surf, en una destinació que no ha volgut concretar. Plenament recuperada de l'accident, Nagore també ha fet una d'aquelles coses que proporcionen petits moments de felicitat màxima: omplir la banyera d'aigua i prendre un bany relaxant. Ella mateixa ha pujat una foto on se la veu, evidentment, totalment nua, mentre gaudia del plaer d'un bany reparador. Una imatge que els seus seguidors han celebrat amb entusiasme, especialment per la cara de serenor que transmet la televisiva col·laboradora, que ha acompanyat la foto amb el text: "Just me" (només jo). Un missatge que s'interpreta més en clau de donar-se una alegria a ella mateixa, cosa que hauríem de fer tots de tant en tant.